subota, 23. rujna 2017.

Pravilnik o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti 2017

Pravilnik o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti 2017 PRAVILNIK O PAUŠALNOM OPOREZIVANJU SAMOSTALNIH DJELATNOSTI - važeći tekst, NN br. NAPOMENA: Propisi na ovom portalu ažuriraju se. Zakona, u skladu s propisima o obrtu i samostalne djelatnosti.

Pravilnik o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti 2017
Paušalno oporezivanje samostalne djelatnosti u 2017. Doprinosi obrtnika i slobodnih zanimanja za 2017. Uvodi se iznimka od pravila da se porez na plaću plaća istovremeno s isplatom. Obrtnici koji imaju interesa u 2017.


Pravilnik o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti 2017
Pravilnika o strukturi i sadržaju godišnjih. Kako se dohodak od samostalne djelatnosti oporezuje stopom 24 i 36 posto. Drugi dohodak: Nova pravila oporezivanja honorara pogađaju. Uvjeti za plaćanje poreza na dohodak. Zahtjev za paušalno oporezivanje prihoda od samostalne djelatnosti potrebno je. Novim Zakonom o porezu na dohodak i Nacrtom prijedloga pravilnika o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti, koji stupaju na snagu.


Kako je paušalni oblik obrta najpovoljniji i najjednostavniji način. Fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost obrta te poljoprivrede i šumarstva. Paušalnim oporezivanjem unaprijed je određena porezna osnovica na koju se plaća porez na.

Pravilnik o paušalnom oporezivanju samostalnih djelatnosti 2017
Detaljnije informacije o oporezivanju obrtničkih djelatnosti možete vidjeti OVDJE. Noviteti poslovanja u obrtu za 2017. Zakon o porezu na dohodak - pročišćeni tekst zakona.


Dohodak se može utvrđivati i u paušalnom iznosu te se tako utvrđeni dohodak. Reforma poreznog sustava 2017 Reforma poreznog sustava u Republici. Istodobno ne obavlja neku drugu samostalnu djelatnost. Obavljanje paušalne djelatnosti UZ RADNI. Tumačenje Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom za samostalne djelatnosti - od 01. Stručni seminar o novim propisima u 2017. Uvećanje osnovnog osobnog odbitka za: 2016.


Za paušalno oporezivanje dohotka porezni obveznici vode samo knjigu prometa na Obrascu. Dali mogu raditi zamrzavanje paušalnog obta više puta godišnje, tj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.