subota, 23. rujna 2017.

Vuteks feniks deke

Vuteks feniks deke Prodajemo vecu kolicinu Vuteks ambasador deka, razlicite boje i vilicine, 150X200, 200X200, 240X200. Deka (pokrivač) za krevete širine od 140 do 200 cm. Sastav: 86% - akrilno vlakno, 7% - pamuk, 7% poliester.

Vuteks feniks deke
Kvaliteta izrade i materijala kao Vuteks. Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odjeće. Vuteks (Vukovarska tekstilna industrija Vuteks), nekadašnji div tekstilne. Ima li tko da je nedavno kupio takvu deku?


Vuteks feniks deke
Vinkovcima pod nazivom "Vuteks-Feniks" d. Vuteksova trgovina deka zatvara se nakon pola stoljeća. Na akciji u BAMT-u potražite - deku Vuteks Feniks 150 x 200cm za 275kn ili 220 x 240cm za 475kn, deka Belpa, dimenzija 160 x 220 cm koštat će vas 460kn. Direktor Vuteks Feniksa Anton Seider upoznao ih s poslovanjem tvrtke, koja se bavi proizvodnjom pokrivača (deka) i tkanina, kao i aktivnostima. Home deka vuteks ambasador lux(¾uta) 200x240cm. Na tom je mjestu danas tvrtka Vuteks-Feniks d. Ja imam običaj ove obične deke ambasadorice nagurati u vešmašinu i drže se odlično, dok. Probaj nazvati Vuteks Feniks, valjda još postoje.


Nakon rata proizvodnja je nastavljena pod imenom Vuteks Deke i Vutex Feniks no i te trgovine su prije dvije godine zatvorene jer su.

Vuteks feniks deke
Odvjetnik mi je rekao da jedino mogu čekati da neko investira u Vuteks pa da se sa. Da li u Vukovaru postoji trgovina Vuteks i da li se u Vukovaru opet proizvode predivne deke Ambasador. ZA PROIZVODNJU, UNUTARNJU I VANJSKU TRGOVINU. Deke za bračni krevet - Vuteks, NAF NAF, Pierre Cardin. Vinkovaca radi ove lijepe deke u različitim uzorcima i dimenzijama, za odrasle i djecu. Poznate su generacijama kao pokrivači.


Garnitura je antialergijska i antibakterijska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.