petak, 22. rujna 2017.

Sprave za zgibove

Sprave za zgibove Opis proizvoda: Odličan multifunkcionalni fitness rekvizit. Ojačajte svoja leđa, bicepse, trbušnjake i ostale mišiće u komforu svoje sobe. Zadano sortiranje, Razvrstaj po popularnosti, Razvrstaj po.

Sprave za zgibove
Pored bendž klupa, klupa za vežbanje i vratila koja se šrafe u zid IRON se bavi i proizvodnjom sprava za propadanje , trbušnjake i zgibove. Multifunkcionalna sprava superiorne kvalitete, koju možete koristiti kao više različitih sprava za vježbanje: zidno vratilo ili razboj + nosač za. Jednostavna montaža, sprava je lagana i lako sklopiva, mogu je koristiti i žene i. Sa njime treniramo bicepse, leđne mišiće, mišiće ramena i trbušne.
Sprave za zgibove
Ma svako ko je bio bar jednom u teretani zna kako ta sprava izgleda nesto na ovaj fazon.


Fitness sprava koju priÄŤvršćujemo na strop ima 3 razliÄŤite mogućnosti za prijem. Taj naÄŤin vjeĹľbe zahtjeva ukljuÄŤivanje više mišićnih skupina. Set na kome možete vežbati propadanje, raditi zgibove i trbušnjake kao i druge vežbe snage i izdržljivosti. Najbolje vježbe za gornji dio prsa su: širina ramena – odručenje bučicama u stranu gornji latovi (leđa) – zgibovi ili vučenje na latu debljina leđa. Sprava za zgibove i propadanja. Univerzalna sprava za zgibove i propadanja. Sirina sipke za zgibove je 110 cm, a razmak izmedju rucki za propadanje je 55cm, kao i razmak izmedju. Vratilo i stalak za zgibove, benc rame cucanj.


Sprave za zgibove
Može se koristiti i na podu kao vratilo za trbušnjake (sprava za trbušnjake), i vratilo za sklekove ili propadanje (sklekeri). Služi za zgibove, kao vratilo, za jačanje. CircleGlide sprava za kardio vezbe koja ojacava noge. Proizvod trenutno nije na zalihi. Molimo, upišite e-mail adresu. CAPITAL SPORTS CA, STALAK, SPRAVA ZA ZGIBOVE, PROŠIRENJE, POMOĆNI DIJELOVI od 2. HRK (30.1.2017) uključujući poštanske troškove i. Komplet se sastoji od jednog vratila i grede koja služi kao oslonac za noge.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.