nedjelja, 17. rujna 2017.

Zippo original ili kopija

Zippo original ili kopija Zippo original ili kopija Druga grupa je pravljena sa očiglednom namerom da imitira originalni Zippo i teže ih je. Kod nekih je maltene nemoguće razlikovati original od kopije. Zanima me kako prepoznati fake zippo.

Zippo original ili kopija
AKO NEKO SA SIGURNOSCU MOZE RECI DA LI JE ORIGINAL,PO. Upaljač sam dobio još pre, ne sećam se ni odakle ni od. Ne pušim i nisam kolekcionar upaljača pa ne znam da li imam original Zppo ili kopiju.
Zippo original ili kopija
Original (Look,sound,click and more). POTREBNA POMOC OKO OVOG ZIPPO UPALJACA KUPLJEN PREKO.


Zippo upaljači prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najlaksi nacin da saznate da li je vas Zippo original jeste da provjerite patent kod na dnu upaljaca. Službena stranica Zippo Manufacturing Company - Bradford Pennsylvania. U slici vam je prilozen spisak kodova koje gravira kompanija. Zippo, napravljen po modelu za 37-mu). Zippo 31L001 A na drugom : U zippo R(zaokruzeno malo r ) XII Made in U.

Zippo original ili kopija
Najjeftiniji zippo koji sam nasao je 22eura original naravno! Znaci jesu li original , fals , koji je. Imam original XIV, teško se i meni pali.


Zna li neko zašto se zippo upaljači teško pale. Kod oba potrebno promijeniti kotačić. Aukcija "STAR upaljac kopija ZIppo upaljaca" je arhivirana. ZIPPO kutija od original upaljača 500 din 400 din. Nenad Stanisic Imam jedan zippo za oporavku, šarkice su problem, kako da se. Internet prodavnica - ZIPPO upaljači, velika ponuda, odlične cene i brza dostava na teritoriji Srbije. Već mjesecima tražim original Nazi Zippo kakve su imali u 2. Naravno ne pravi, neku bijednu kopiju za 50 kn, srebrni i ima gore kao kostura. Zippo Original sa slikom Bele Kuce, ispravan 100 posto stavljen.


Po kojoj ceni se krecu takvi Zippo vietnamci,imam ponudu za jedan,ceni ga. Odlucili ste da kupite parfem ali se pitate da li je original ili je kopija ? Univerzalan nacin ili sablon prepoznavanja kopije parfema ne postoji. Meni je Zippo fora, jest da je malo bedasto imati dva upaljača uza sebe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.