petak, 27. listopada 2017.

Auto dijelovi zagreb

Auto dijelovi zagreb Najveća online trgovina autodijelova. Direktni smo uvoznik i nudimo najpovoljnije cijene. Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to.

Auto dijelovi zagreb
Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo. Naručite online ali nazovite 01 777 67 63. Brinemo se za vaše ljubimce, limene i plastične već 20-ak godina. Ovlašteni je uvoznik i distributer preko 135 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.


Auto dijelovi zagreb
U poslovnici Lužan u ponudi imamo i dijelove za FIAT i FORD vozila. Autodijelovi "Dado", Trg Antuna Mihanovića 4, 10000 Zagreb. Prodaja rezervnih auto dijelova u oglasima sa slikama i cijenama autodijelova. Dijelovi prednjeg ovjesa BMW X3 (F-25) 2. Ježdovcu (Zagreb - zapad), Ježdovečka 112c. Svi dijelovi iz naše ponude posjeduju certifikate ispravnosti, kvalitete i garanciju! A produkt su najpoznatijih svjetskih proizvođača autodijelova. S više od 40 vlastitih trgovina autodijelova i 9 servisa širom Hrvatske, CIAK Auto najveći je distributer autodijelova u Hrvatskoj.


Specijalizirani asortiman auto dijelova u području autoelektrike, filtera, remenja.

Auto dijelovi zagreb
Zagreb ima dugogodišnju tradiciju poslovanja na području. Auto Moto Tehnika - svi auto dijelovi na jednom mjestu! Auto dijelovi, prodavaonice u Zagrebu i Rijeci, online narudžba auto dijelova. Djelatnost naše firme je zastupanje, prodaja i distribucija rezervnih dijelova. Adresa: Zagreb, Korčulanska 3f (križanje Korčulanske ulice i ul.grada Vukovara).


Djelujemo inače na području Zagreba, a ukoliko kupac nije iz Zagreba dijelove možemo poslati i poštom. Dobrodošli na stranice Auto Jazbina d. Pogledajte našu ponudu rabljenih i zamjenskih dijelova za Mazda vozila. AUTO DE-MI poslovnice, pronađite najbližu poslovnicu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.