ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Kapetan broda plaća

Kapetan broda plaća Zanimalo bi me kolika je prosječna plača kapetana prvog i drugog oficira. Pa to je uglavnom zato sto kapetan na brodu je kralj na neki nacin i. LNG brodovi su, naime, na posebnoj cijeni zbog opasna tereta u.

Kapetan broda plaća
Dubrovniku, a nedavno san dobija i brevet kapetana duge plovidbe. Osoblje broda uglavnom mora da plaća korišćenje interneta. Kapetan ima pravo da bilo kog člana posade broda iskrca u prvoj luci zbog. Prvo što je uslijedilo bilo je višesatno propitkivanje engleskog jezika i znanja o navigaciji.
Kapetan broda plaća
Danas su banke vlasnici mnogih brodova, a one vide samo profit i pritom ne. Inače, plaća zapovjednika i upravitelja stroja kreće se od 7000 eura na.


Veliki su izgledi da kapetan trećeg broda također bude Riječanin. Kad jednom kapetanu daju posao preuzimanja tri broda, očito Vas cijene. Svi oni me pitaju kolika je plaća na Atlantskoj. Naime, tečaj za kapetana i upravitelja stroja bez ograničenja, u trajanju od šest mjeseci. Kapetan broda i upravitelj stroja - najskuplja zanimanja u Hrvatskoj? Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Nezakoniti otkaz i zastara plaće. Kapetan ili zapovjednik broda rukovodi brodom i svim pripadnim službama na brodu, predstavlja brodara te obavlja određene poslove upravne prirode.


Kapetan broda plaća
No, ipak, kako kaže kapetan Josip Žižić, predsjednik Udruge pomorskih kapetana. Realnost je takva da su znanje i plaća mjerila vrijednosti svega na brodu. Forum - Posao - Brevete za brod - Forum - Index. Plača za mornra ti je od 900 pa do 1600 dolara kako koja kompanija i kako koja vrsta. Jedan od najvećih: Teretni brod “Alexander von Humboldt” drugi je. Hamburgu, a njime će upravljati iskusni hrvatski kapetan. Obozava svoj posao, radi ga vrhunski i s 30 godina prije 3 godine posao je najmladi kapetan na kompaniji.


Nekad je na račun ovog kapetana broda stizala plaća od 9. Znam tatinog prijatelja, kapetan broda,stranca,kemikalca, nema faks. Koja je razlika odnosno ko je glavni na brodu,kapetan,barba ili kapo i ko ima vecu placu. Mnogi su u brodarima a siguran sam da ne znaju. Riječ je o kontejnerskim brodovima koji su zapravo teretni brodovi namijenjeni. Zanimanje pomorac odavno je lišeno romantike jer danas moderni brodovi stižu u. Plaća od dvije do tri tisuće dolara Filipincima je pravo bogatstvo, jer s tim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.