utorak, 31. listopada 2017.

Odvoz starog namještaja reto

Odvoz starog namještaja reto U njima se uređuju stvari koje nam. Reto centar – Prijatelji Nade, je kršćanski centar za liječenje i rehabilitaciju ovisnosti o drogama, alkoholu, tabletama i sl, u potpunosti besplatan. Prikupljamo i besplatno vršimo odvoz namještaja i ostalog pokućstva sa Vaše.

Odvoz starog namještaja reto
Nažalost u Zadru nemamo podružnicu ali Vam možemo preporučiti Reto centar. PONUDA: hladnjaci, kuhinjski namještaj, perilice, bojleri, spavaće sobe, ormari, trosjedi, kauči, stolovi, stolice, starine i još. Samo bi htio dodati da samo mi s deckima iz Reto centra bili. Odvoz starog namještaja-molim savjet.
Odvoz starog namještaja reto
Besplatno odvozimo vaš stari namještaj!


Sve vrste starog namještaja i kućanskih. Međutim, uputili su nas na Reto-centar, udrugu za liječenje ovisnika iz Klisa, koji. Znate li gdje se moze ponuditi rabljeni namjestaj? Osim toga, kamionima odvoze otpad i građevinski materijal uz simboličnu. RETO centar, dogovorili, došli momci, sve snesli za nula kuna, nisu ni sok htjeli popit. Kao poklon preuzimamo sve vrste nameštaja u solidnom stanju, odeću i obuću, belu tehniku, pa i do najraznovrsnijih sitnica kao što su ukrasni predmeti, knjige.


Reta svakodnevno se druže i savjetuju mlade koji imaju problema. Ljudi nas stalno zovu jer se žele riješiti starog namještaja, a kada.

Odvoz starog namještaja reto
Utovar i nošenje po katovima obavljamo sami kao i demontažu namještaja. Trgovina rabljenog namještaja antikviteti. Stari namještaj i druge uporabne predmete veće mase možete odložiti u kontejnere za krupni otpad koje u. Saznajte raspored odvoza krupnog otpada iz vašeg kvarta na internetskim stranicama Čistoće:. Nađi Reto Centar - nudimo razne usluge i prodaju polovnih stvari. PRIKUPLJANJE STAROG NAMEŠTAJA Građani.


Naravno i vašem starom madracu je mjesto među tim stvarima. Ako živite u Zagrebu, možete ih odnijeti u RETO centar (Voltino naselje) i REMAR. Također, u većim se mjestima redovito organizira odvoz glomaznog otpada.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.