ponedjeljak, 13. studenoga 2017.

Cijena šećera u lidlu

Cijena šećera u lidlu Ove subote u Lidlu potražite sljedeće akcijske proizvode: – Bilogorski svježi sir XXL, 25% m. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPregledajte zadnji Lidl katalog niže u nastavku. Nastavkom pregleda Lidlove web stranice, dajete svoj pristanak za korištenje kolačića.

Cijena šećera u lidlu
Najveća je razlika u cijeni toaletnog papira i pakiranju brašna od. Litra suncokretova ulja u Lidlu se prodaje za 7,89, a u Kauflandu za 6. Svakodnevno listajte omiljeni katalog trgovina u Hrvatskoj.
Cijena šećera u lidlu
Pearl Drops potražite i u Bipi po promotivnoj cijeni + nagradna igra. Prelistajte Lidl katalog akcija prehrane i neprehrane od četvrtka. Super vikend akciju u BILLI uz još niže cijene na.


Novi super popusti na odabrane proizvode u Lidlovoj Super suboti 21. I ovog vikenda posjetite svoju Lidl. EĆER OD KANDITA JE U KAUFLANDU U DUGOM SELU NA AKIJI PO. Pametna kuna posjetila je trgovine tri trgovačka lanca koja posluju u. Vizualnu usporedbu cijena proizvoda iz Mercatora i Lidla pogledajte ovdje. Spar (1 kilogram), šećer S-budget (1 kilogram).

Cijena šećera u lidlu
Konzuma,cijena je 5,66 kn po kg :-D. U Kaštelima otvoren novi " Lidl " , šečer po 5,50 kn , samo neznam do.


Imate kvalitetne proizvode i prihvatljive cijene za današnje prilike. Okus također nije niti sličan medu već je više riječ o tome kao da se jede tekući šećer. ISTRAŽIVANJE: Lidl najjeftiniji u Međimurju, Metss tek na četvrtom mjestu. U Austriji je lanac diskonta Lidl, u vlasništvu Schwarz Grupe, pokrenuo rat cijenama. Slatkom vrhnju je načelno ista cijena gdje god sam kupovala - oko 16-17. Trgovački lanac Lidl Hrvatska od danas snižava cijene jestivog ulja na. Srbija: Cijene ulja i šećera mogu biti niže do 10 posto Fabrika jestivog.


Piletina u Njemačkoj tri puta jeftinija, a cijene hrane kod nas lete u nebo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.