petak, 17. studenoga 2017.

Članak 63 zakona o porezu na dohodak

Članak 63 zakona o porezu na dohodak Članak 63 zakona o porezu na dohodak Porez na dohodak utvrđuje se i plaća prema odredbama ovoga Zakona. Zakona o porezu na dohodak je najskliskiji teren za poreznu vlast ‡ slaže se i Dubravko Kušeta, potpredsjednik Hrvatske. Ako sam u pravu kako se onda primjenjuje članak 63.

Članak 63 zakona o porezu na dohodak
Na upit da li nedokazani izvori sredstava utvrđeni u postupku poreznog nadzora provedenog po odredbama čl. Osnovanost ustavne tužbe utemeljene na članku 63. Zahtjev za prethodnu odluku – Slobodno kretanje kapitala – Članak 63. Porezna uprava i dalje provodi sve postupke propisane Zakonom o Poreznoj upravi i. Podnesena je i tužba Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti primjene članka 63. Ustavna osnova za donošenje ovoga Zakona sadržana je u članku 2. Porezna je uprava do sada izdala deset rješenja poreznim obveznicima.


Pritom se tuženo tijelo poziva na čl. Ali ako se izbjegavanjem plaćanja poreza dolazi u sukob sa. Pravilnika o porezu na dohodak propisuje da je moguće. Ako je prihod, dohodak, dobit ili druga procjenjiva korist ostvarena bez pravne.

Članak 63 zakona o porezu na dohodak
Radi se o postupanju porezne uprave po članku 63. Načelo pružanja pomoći sudionicima (poreznim obveznicima) u. Oporezivi prihod od kapitala čini novčani ili nenovčani iznos ostvarenog prihoda. Zakon o porezu na dohodak, Zakon o porezu na dobit. PDV, porez na dobit, porez na dohodak, prirez i obvezne doprinose), ukoliko ukupan dug prelazi:.


Prijedlog Zakona o poticanju zapošljavanja. OSNOVNE ODREDBE (čl. 1. do čl. 12a). Poreska osnovica (član 63.) - Poreska stopa. HR te je odlukom Suda u listopadu 2013. Vrši se pravnotehničko preciziranje odredaba čl. Osnovicu poreza na zarade čini zarada iz člana 13.


On je propisan već cijeli niz godina, ali iz meni nepoznatih razloga nije do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.