četvrtak, 16. studenoga 2017.

Električni protočni bojler forum

Električni protočni bojler forum Električni protočni bojler forum Zapravo me zanima protočni električni bojler kao alternativa običnom. Konkretno, koliko to snage povuče kad se upali, može li biti problema s. Problemi s bojlerom - Stranica 916 stu 2008Električni bojler3 ruj 2006EL.

Električni protočni bojler forum
Električni protočni bojler forum
Forum Obiteljski život: Električni protočni bojler - Ringeraja. Nemamo centralno a baš bih voljela staviti protočni bojler. Ukratko: da li neko ima kod kuće protočni bojler ili neko koga poznajete i. Ima li itko u blizini električara da pita što je zapravo ekonomičnije- gasiti bojler i paliti ga isključivo kad je jeftina struja ili ga pustiti da stalno gori. Problem je što toplu vodu dobivam preko protočnog bojlera, Vaillant.


Koliko su protocni bojleri stvarno dobri? Upalis bojler i grijac trosi odredjeno struje da se ugrije voda. Standby način je nešto što nalazimo kod svih novijih električnih uređaja. Idealno bi bilo ugraditi protocni bojler u kuhinji i kupatilu ali o tome. Standardni model Vaillantovog električnog protočnog grijača provjerene je kvalitete za pripremu tople vode u stanovima i uredima. Televizor kupljen prije 12 godina, vešmašina prije 18, bojler prije 25 :mrgreen:.

Električni protočni bojler forum
Protočni plinski bojleri stariji, su radili na žižu znaći samo mali plamićak je stalno gorio i kod protoka vode otvorio se. Mislim da su imali električnu pumpu.


Dosta objekata ima koji toplu vodu griju sa električnim bojlerima. Najviše se koriste u apartmanima na moru. Prodaja bojlera svih vrsta i opreme za bojlere u oglasima sa slikama i cijenama bojlera. Protočni bojleri, plinski bojleri, električni bojleri, kombinirani bojleri. Imam veeeelikiiii problem sa protocnim bojlerom. VIDAXL električni protočni bojler 3500 W. I mislim da je jedan protočni bojler preslab za više. Naime taj bojler je nazivne snage 5kw što je za instalaciju gdje ga mislim.


IKOMA web trgovina - Električni bojleri cijena - ELEKTRIČNI BOJLER 80 - s keramičkim grijačem ATLANTIC VERTIGO. Plinski protočni bojleri VAILLANT-MAG.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.