srijeda, 8. studenoga 2017.

Focus bicikli akcija

Focus bicikli akcija I ove godine podržali smo zavod za javno zdravstvo u njihovoj akciji "Pješke ili. Iskoristite popust od 20 do 40% na stare modele bicikala Popust vrijedi za gotovinsko plaćanje - a ne odnosi se na Ghost modele 2017 - BMX i dječje bicikle. WHISTLER 1 0 27-G Alivio OKVIR MTB 26R 1 0 - alloy VILICA Suntour XCT MLO - mechanical lockout HOD SUSPENZIJE front: 100 mm ZA MJENJAČ Shimano.

Focus bicikli akcija
Web stranica trgovine bicikala, opreme, rezervnih dijelova te ostale opreme vezane za biciklizam. Osim prodaje Keindl sport obavlja i sevis svih vrsta i tipova. Sve vrste bicikla: MTB, cestovni, gradski, Cross, Trekking, dječji, BMX. Bicikli i oprema za bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama bicikla.


Focus bicikli akcija
MTB FOCUS FAT BOY DEORE XT 30 BRZINA SERVISIRAN POVOLJNO. Focus BLACKFOREST 29er, XT 780 ,2x10 ,FOX. Single Speed bicikl Focus Summit ram. Primarna djelatnost prodaja i servis bicikla. U ponudi imamo bicikle CUBE, Ghost, Haro, DiamondBack, Univega, Cannondale, Corratec, Dema, Orbea, Look i. Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikli shop u Splitu. Newsletter Pretplatite se na naše E-Novosti i budite obavješteni o svim popustima i akcijama.


Firma Vision Trade doo Sarajevo, distributer marki TREK, FUJI, FORCE i SCHWALBE za područje. Novi Hervis katalog – sve za bicikliste: brdski bicikli, bicikli za treking, bicikli za cross.

Focus bicikli akcija
Kilimanjaro by X-Fact, Cygnus, KTM i Focus; bicikli za trekking: KTM, Benger. Pratite Hervis kataloge s nama i dalje i ne propuštajte Hervis akcije, a za još. Aktualna Hervis akcija u trgovinama u Hrvatskoj. Platite samo 799 KM i uživajte u vožnji u vrhunskim Focus mountain biciklima.


AKCIJA (za keš jeftinije) - Bicikl je kao nov, pogledajte i ostala bicikla na profilu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.