srijeda, 15. studenoga 2017.

Led trake za kuhinju cijena

Led trake za kuhinju cijena Led trake za kuhinju cijena Led trake prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: led traka. RGB traka - kako povezati RGB traku sa LED.

Led trake za kuhinju cijena
Art Rasvjeta ima za vas rasvjetna tijela, akcijska cijena. U ponudi su najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih. Gspođa je objasnila da u kuhinji nema smisla uzimati RGB i.
Led trake za kuhinju cijena
LED trake za kuhinju dobar su izbor. Smartbar LED svijetleća lampa sa 2 senzora, l=800 mm, 11W, 4000 Izdvojeno. CIJENA JE SA PDV-om,NA VEĆU KOLIČINU DODATNI POPUST I DO 30%,ZA FIRME.


Kod nas idu cijene od 100 do 500 kn po metru, a na e-bayu ima od 3 do preko 50 $ pa. Pozz Kuhinja antracit boje, na zidovima zeleno staklo. Ispod visecih elemenata, stavio bih led traku. Ali ne dekorativno, nego da vidim sto radim. SIJALICE-Fluo cevi AKCIJA Led reflektori Kese za usisivač LED TRAKE.

Led trake za kuhinju cijena
Pakovanje i cena za: 5 metara IP20 (samo za unutrasnju upotrebu) Radni napon: 12V. Pripremanje hrane i obavljanje poslova u kuhinji sigurnije je, lakše i zabavnije.


Sva naša kuhinjska rasvjeta za radne ploče koristi LED tehnologiju koja troši. OMLOPP LED rasvjetna traka za ladice. DIODER LED rasvjetna traka, 4 kom, bij Svjetlosni tok: 30 lm Duljina: DIODER. IKEI, mi kupili nekoliko metara te trake. Trake sa silikonom bi bile idealne recimo u kuhinji iznad sudopera. Kad mislis da si naucio,uzmi neki dio led trake koji ti ne treba i uci se na.


Napomena: ove LED-trake moguće je sjeći svakih 50 mm (naknadno produljenje nije moguće). Artikli iz kategorije Led rasvjeta, adapteri - Elektromaterijal. LED REFLEKTORI SLIM(tanji model)10w-35. Ledshop Beograd bavi prodajom, ugradnjom i implementacijom led rasvete. POPULARNE LED TRAKE OD 150 do 1200 LED U 5M U SVIM BOJAMA I.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.