srijeda, 15. studenoga 2017.

Pluton u prvoj kuci

Pluton u prvoj kuci U vašem detinjstvu ste bili suočeni sa vrstom traumatičnog iskustva koja danas u vama izaziva superljudske napore za opstankom. Jedan od mojih klijenata sa Plutonom u prvoj kući, u periodu kada je tranzitni Pluton prelazio preko njegovog vladara ascendenta (podznaka). Ukoliko se u prvoj kući nalaze dve i više planeta, to najčešće govori o snazi.

Pluton u prvoj kuci
Kada je Venera u lošim aspektima sa nekim planetama u ličnom. Ukazuje na osobe sa velikom unutrašnjom energijom, koje osećaju potrebu da poseduju moć. Venera u prvoj kuci daje sarm i lepotu, ljubaznost, vedru narav. Oosba zeli da ima lepu odecu, da je okruzena lepim stvarima, ali i da bude.
Pluton u prvoj kuci
Pluton u kućama pokazuje gdje pojedinci traže istinu i dublje značenje.


S Plutonom u prvoj kući, Vi zračite intenzitet i tuđi prvi dojmovi o Vama znaju biti jaki. Prisiljeni su da se približe drugima na bilo koji način. Uticaj Plutona u znacima poistovećujemo sa njihovom magijskom predstavom. Ovde je prisutna velika dominacija i fizička privlačnost. I svima kojima je na ascendentu, u 1. Pluton u prvoj partnerovoj kući predstavlja tajanstvenost i unutrašnju snagu. Osobe koje su se rodile s Plutonom u prvoj kući sastavljene su od više karakternih slojeva i mijenjaju se filmskom brzinom.


Iz njih zna zračiti neka magnetska.

Pluton u prvoj kuci
Za neke jasnije slike potrebno je da procenimo Marsa u znaku i aspektima, kao i poziciju njegovog dispozitora. Ako se Merkur u prvoj kući nađe u dobrom aspektu sa Marsom, označava. Pažljivo proučite znak u kome se Venera nalazi: Bik, Blizanci, Vaga, Vodolija i Ribe. PLUTON U CETVRTOJ KUĆI ukazuje na opasnosti u kuci. One teško pronalaze sebe, zbrkane su i nemaju.


Gde pada planeta Pluton jedne osobe u horoskop druge, pokazuje gde će je nagnati da. Mesec će poboljšati finansijsku situaciju partnera u čijoj se drugoj kući nalazi. Dešava se da osoba o čijoj prvoj kući govorimo prepoznaje Marsovu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.