petak, 17. studenoga 2017.

Ručna pumpa za ulje

Ručna pumpa za ulje Ručna protočna pumpa za ispumpavanje ulja, goriva, benzina, nafte, tekučina iz vrtnih strojeva, motora kosačica, kultivatora, agregata, skutera. PUMPE ZA IZVLAČENJE ULJA IZ MOTORA 150,00 kn ,DODATAK ZA IZVLAČENJE PREKO MJERAČA NIVOA ULJA FLEKSIBILNA CIJEV DO. Ručna pumpa s dvostrukim djelovanjem Ručna pumpa sa spremnikom 16, 24 ili 65 l.

Ručna pumpa za ulje
Mogućnost ugradnje digitalnog protokomjera na. Imam ručnu pumpu za istakanje ulja sa mesinganim tijelom i plastičnim završecima u koja se utaknu crijeva. Aparati za distribuciju masti, ulja i goriva.
Ručna pumpa za ulje
Samousisavajuća jaka propilenska pumpa sa ručnom polugom za doziranje ulja i rashladnih tekućina.


Pogodna za vađenje motornog ulja, dizel ulja. Stara ručna pumpa za ulje, vodu i ostale tekućine, dužina 106 cm, dužina do izlazne cijevi 77 cm, dužina izlazne cijevi 40 cm. Cijena je izražena sa poreznom stopom od. RUČNA PUMPA ZA ULJE – BAČVA 200L APAC 1792. Beta pumpa ze ulje-burad ručna 1880 Za neagresivna ulja i tečnosti Ne sme se koristiti za: tečnosti sa vodom, kiseline i rastvarače, dizel ulja, benzin i slično. Za uporabu s naftom na bazi tekućine, loživa ulja, motornih ulja, teških i lakih ulja, dizela i kerozina. AKM 60-230V Samousisna periferna pumpa sa po. Detaljni opis proizvoda KPM 50 PUMPA.


Ručna pumpa za ulje
Rover, bio je u radu 5000 km, ugrađena nova vodena pumpa, remen, zupčasti kaiš i semerinzi. Poštovani saradnici Molimo Vas da zbog novih potencijalnih kupaca na KP izlogu putem ocene i komentara okarakterišete nivo kvaliteta. Set za istakanje nafte iz bureta sa pumpom 12V i manuelnim brojcanikom u litrima Proizvodjac :APAC Komplet. Rucna pumpa za pretakanje ulja 50-220L. Protočna pumpa za izvlačenje ulja i goriva iz motora. U kompletu dva seta crijeva (2x uže + 2x šire) i konektori.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.