nedjelja, 10. prosinca 2017.

Čišćenje pločica u kupaonici

Čišćenje pločica u kupaonici Koliko god se trudimo ne možemo izbjeći plijesan u kupaonici. Ružne crne mrljice uglavnom se javljaju na fugama između pločica te uz rubove. Prokuvano alkoholno sirće lako uništava i kamenac u kupatilu.

Čišćenje pločica u kupaonici
Prirodno sredstvo za čišćenje fugni između pločica:. Odlično, ekonomično i sigurno sredstvo za čišćenje fuga između pločica. Sada četkicom, kistom ili spužvom utrljajte smjesu u fuge između pločica i vidjet ćete. Našpricajte sredstvom za čišćenje pločica i uključite vruću vodu da teče u kadu dok se ne stvori para u kupatilu.
Čišćenje pločica u kupaonici
Isključite vodu, zatvorite vrata i prozore i ostavite.


Ako se borite s kamencom u kupaonici, masnoćom u kuhinji, često ni najskuplja sredstva za čišćenje ne pomažu. Dubinsko čišćenje kupatila u 7 koraka Poznato je da je kupatilo. Poprskajte pločice, svu drvenariju i plastiku i plafon proizvodom za čišćenje i. Kako očistiti pločice u kupaonici, pogledajte u nastavku. Moderno tržište dolazi u obzir, nego za čišćenje pločice u kupaonici nudi niz reakcija, međutim, prašakauključujući pijesak ili kamen plavac. Prirodna sredstva za čišćenje, poput octa i limuna, jednako su učinkovita kao i. Esencijalno ulje eukaliptusa (20 - 30 kapi) pomiješajte sa 300 ml vode i 600 ml. Otvorite ormariće u kupaonici, kuhinji i smočnici.

Čišćenje pločica u kupaonici
Postoje sredstva za čišćenje i održavanje pločica, ali i samimožete napraviti idealno sredstvo. Prvo perem zidne plocice, police, sve sto imamo po kupatilu ( kutija za prasak, za deterdzente...) a tek na kraju pod.


Odličan izbeljivač za fugne između pločica u kupatilu ili kuhinji možete lako pripremiti sami kod kuće. Nakon postupka pločice će izgledati kao. Vaše pločice u kupaonici više nisu onako sjajne kao onog dana kada ih. Ima li netko još kakav savjet po pitanju čišćenja mat pločica? Tagovi: čišćenje stana, podna keramika, podne plocice, praktični. S mat pločicama uvijek problema s čišćenjem, imam ih i ja u kupaoni, sva.


Na primer, za čišćenje brodskog poda, 225 ml ovog sirćeta pomešajte sa nešto manje od četiri litre vode, ali za čišćenje pločica u kupatilu ili. Kod ciscenja plocica vrijedi pravilo: ne koristiti agresivna i abrazivna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.