petak, 22. prosinca 2017.

Izborne liste sdp

Izborne liste sdp SDP na izbore kreće s već provjerenim kadrovima, pa se liste u 90 posto slučajeva ne razlikuju od prošlogodišnjih, s time da su se neka mjesta. Narodne koalicije Zoran Milanović, Ivan Vrdoljak, Krešo Beljak i Silvano Hrelja predali su u srijedu, 3. SDP je na sjednici Glavnog odbora dogovorio kandidate za izborne liste na predstojećim parlamentarnim izborima na koje izlazi u sklopu.

Izborne liste sdp
Na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora, SDP je utvrdio liste za predstojeće parlamentarne izbore. Glavni odbor SDP-a večeras je jednoglasno potvrdio liste kandidata za nadolazeće izbore, javlja Jutarnji list. Nakon što su koalicijski partneri tzv. Očekujemo pobjedu, poručio je šef SDP-a i bivši premijer Zoran.
Izborne liste sdp
Državnom izbornom povjerenstvu predao liste kandidata za.


Glavni odbor SDP je jednoglasno, bez rasprave, utvrdio stranačke izborne liste koje je predložio Zoran Milanović. U nastavku vam donosimo našu listu kandidata za poslanike u Skupštini Crne Gore: RANKO KRIVOKAPIĆ; mr RAŠKO KONJEVIĆ; DŽAVID. Jasno je da će SDP-ov kandidat za mandatara biti Zoran Milanović, a čak je već odlučeno i da se izborne liste za Sabor praktički uopće neće. Narodna koalicija, na čelu sa Zoranom Milanovićem i SDP-om, finalizirala je izborne liste po jedinicama. Budući su posljednji parlamentarni. Državno izborno povjerenstvo objavilo je jučer službene kandidacijske liste za prijevremene parlamentarne izbore koji se održavaju 11. Podmlađena izborna lista SDP Zenica - SDP BiH je predao svoje liste za Loklane izbore 2016. TIHOMIR JAKOVINA povlači se s izborne liste SDP-a, doznaje Index neslužbeno od izvora bliskih vrhu stranke.


Izborne liste sdp
Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj sjednici, na osnovu Izvještaja. Tihomir Jakovina povlači se s izborne liste SDP-a, potvrđeno nam je iz. Ova pobjednička lista broj 12, uvjerena sam, građanima pokazuje snagu s kojom izlazimo na ove izbore. Kandidat za gradonačelnika Tuzle Jasmin Imamović, nosilac liste je Aleksandar Vujadinović, a konačna lista SDP -a izgleda ovako: 1 Vujadin. Istovrermeno u medijima se spekulira kako će nositeljice izborne liste HDZ-a za 9. Ranko Ostojić čestitao HDZ-u na pobjedi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.