petak, 22. prosinca 2017.

Joppd šifre 2017

Joppd šifre 2017 Kako se samo jedan izvorni obrazac JOPPD može predati u jednom danu nije dozvoljeno (nit je moguće). Isplata neoporezivih naknada tijekom ožujka 2017. Iskazivanje neisplate plaće putem Obrasca JOPPD od 1. Pojašnjenje za grešku šifre RM_5, „Privremeno nedozvoljena oznaka. Tablicu važećih prireza porezu na dohodak za 2017. Patačić temelji svoj poslovni pristup na pružanju kvalitetnog i urednog vođenja Vaših poslovnih knjiga, što je. Zatim, u Porezima i doprinosima na šiframa Doprinosa - MIO I, MIO II, DOPRINOSI ZA.


Joppd šifre 2017
NAČIN POPUNJAVANJA I ROKOVI DOSTAVLJANJA OBRASCA JOPPD NOVO! Ne prolazi Vam JOPPD kod djelatnika na stručnom osposobljavanja. Koje troškove treba prikazivati u JOPPD-u u 2016. Novi pravilnik ("Pravilnik o izmjenama i... Ostale šifre se više ne koriste (npr. 39).


Više o dnevnicama u putnim nalozima nakon 1. Uspješno prezentiranje i javni nastup 8. Osobni odbitak, uzdržavani članovi u 2017. Drugi dohodak u obrascu JOPPD – kombinacije šifri pod 6. U Obrascu JOPPD, od navedenog datuma, izvješćuje se samo o isplatama dnevnica u.

Joppd šifre 2017
JOPPD obrazac čije je ispunjavanje postalo neophodno od 1. NOVO: Računski plan proračunskog računovodstva - primjena od 2017. Ispis obrasca JOPPD (19.1.2017), 0,020. Platni nalozi koji se odnose na isplatu neto iznosa plaće prikazuju još šifru djelatnika ili. Slijedom navedenoga, ukida se šifra neoporezivog primitka broj 39. JOPPD Nadopunjene su šifre za neoporezive primitke od broja 39 - 56. Molim Vas da ovu obavijest proslijedite kolegama koji rade na poslovima vezanim uz.


Napomena: ne mijenjati šifru vrste naloga i šifru naloga, samo je. Popunjavanje obrasca JOPPD zahtjevno je jer traži poznavanje i snalaženje u brojnim šiframa kojima se označavaju deseci različitih obilježja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.