utorak, 26. prosinca 2017.

Maslinovo ulje za kožu lica

Maslinovo ulje za kožu lica Vrlo je korisno koristiti maslinovo ulje za njegu lica jer ulje čini kožu sjajnom, mekom i elastičnom te ju vlaži i čini čvršćom. Kleopatra je samo jedna od mnogih mediteranskih žena, kako u prošlosti tako i danas, koje znaju da maslinovo ulje vlaži suhu kožu, daje joj. Nanesite masku na lice i opustite se 10 do 15 minuta, ostavljajući.

Maslinovo ulje za kožu lica
Zagrijte malu količinu maslinovog ulja i dobro utrljajte u kožu glave. Maslinovo ulje je čudesna namirnica kad je u pitanju koža i. Sve što treba da uradite je da utrljate malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja u kožu. Procitala sam nedavno da je masaza maslinovim ljem dobra za kozu lica, i zadnjih par dana sam mazala lice maslinovim uljem i poceli su mi.
Maslinovo ulje za kožu lica
Malo maslinovog ulja se preporučuje i na vlašnu kožu nakon izlaganja. Ispiranjem ulja vodom, koža lica ostaje čista, meka i hidratizirana.


Suha koža: sve vrste hranjivih ulja kao što su maslinovo ulje ili kombinacija. Dosta vam je skupih proizvoda za njegu lica koji ne daju nikakve. Za ekstremno suvu kožu se može koristiti devičansko maslinovo ulje kao noćna krema. Prema legendi, Rimljanke su hranile kožu i kosu maslinovim uljem. Ljepša i zdravija koža pomoću. Kako se koristi maslinovo ulje za kosu,lice,kožu, nokte,masažu,protiv bora.


Hladnoća, vjetar i suhi zrak u zatvorenim prostorima loše utječu na kožu.

Maslinovo ulje za kožu lica
Lice gubi sjaj, koža postaje suha, sklona perutanju i iritacijama. Sasvim slucajno sam tuferom nanela maslinovo ulje na lice i verovale ili ne vec. Za ovo je jos bolje ricinusovo ulje! Lice Da koza lica bude mekanija i puna vlage, umasirajte malo maslinovog ulja u kozu, a na ostecene. Pomešajte jednaku količinu meda i maslinovog ulja i utrljajte na lice.


Napravite piling lica i ruku - Kombinirajte morsku vodu ili šećer s maslinovim uljem za piling kože.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.