subota, 9. prosinca 2017.

Najbolji suv 2015

Najbolji suv 2015 Dakle uzeti dosta stvari u obzir: cijena vozila, cijena održavanja, gepek. Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 21. Segment crossover i gradskih SUV vozila prosto cvjeta i gotovo.

Najbolji suv 2015
Analiza ko je najbolji SUV za porodicu u nižem cenovnom segmentu. Kako izabrati veći urbani Crossover za porodične potrebe od jeftinijih. Najavljivali su dugo Japanci tehnološki preporod pod nazivom "Skyactive" i konačno je stigao prvi proizvod, potpuno novi model CX-5. Land Rover Discovery i dalje je najbolji veliki SUV u prodaji i vrijedi svaku kunu koliko je skuplji od recimo BMW-a X3, ako si ga možete priuštiti.
Najbolji suv 2015
Ovo su najbolji rabljeni terenci na tržištu.


Alternativa je rabljeni SUV Freelander druge generacije (prvi je iz 1997.). Drugi u izboru je bila Toyota RAV4 ona je koliko sam video bila najbolji stari. U 2015-oj godini tu je nova Hard Rock verzija Rubicona koja ima zatamnjena stakla, jake. Najbolji džipovi – suv vozila (terenski automobili). Iako je riječ o manjem, kompaktnom SUV-u, Q5 još je uvijek impresivan. Poslovni dnevnik na društvenim mrežama: 2015.


Koji su najbolji polovnjaci SUV klase? Koji je najbolji SUV: Jeep Renegade, Santa Fe, X-Trail ili RAV-4?

Najbolji suv 2015
VIDEO: Top 10 najboljih SUV-ova za 2016. Auto Express video: Top 10 najboljih 4x4 i SUV vozila. Mar, 2015 - 08:41 Video Komentari (0) comments English. Mnogi vozači vole povišene automobile. Shvatili su to i proizvođači te je sve više modela koji barem nalikuju na terence. Mali" Suv-automobili se na crash-testovima itekako muče s prolaznom ocjenom.


Golf „dvojka“ nije najbolji automobil na svijetu, ma koliko vam se pojedinci trudili dokazati drugačije. Proizvodnja budućeg Alfinog SUV-a počinje sredinom sljedeće godine, kao što je i sam Marchionne potvrdio.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.