četvrtak, 21. prosinca 2017.

Naplata usluga u stranoj valuti

Naplata usluga u stranoj valuti Plaćanje i naplata u stranoj gotovini. Puno se u našim medijima posljednjih dana govorilo o naplatama usluga naših obrtnika-ugostitelja u stranoj valuti, pa evo nam odgovora na to iz Udruge. Dopušteni su plaćanje i naplata između rezidenata u stranim sredstvima.

Naplata usluga u stranoj valuti
Republike Hrvatske ili ako je riječ o stranoj robi ili usluzi;. Drugi pružatelji usluga, trgovci i taksisti, traže da se i njima dozvoli naplata u stranoj valuti. DUBROVNIK Višegodišnja traženja ugostitelja.


U nekim slučajevima i inozemnim osobama zabranjeno je plaćati domaćoj osobi u stranoj valuti a to su slučajevi: a) kupoprodaja nekretnina u.

Naplata usluga u stranoj valuti
Najčeši posao po osnovu koga se naplata vrši u devizama je izvoz robe i usluga. Devizni platni promet sa inostranstvom je slobodan, dok se u. Ostale usluge se ne mogu bez ograničenja naplatiti u stranoj valuti, kao. Sa odobrenjem HNB-a može se obaviti plaćanje i naplata u stranim. Opširnije o tome pročitajte u časopisu RRiF, br. Naše poduzeće (d.o.o.) vrši servisne usluge na terenu. Tri djelatnika izdaju račune kod.


Odobreni kredit može se otplaćivati u stranoj valuti. Ključne riječi: upravljanje gotovim novcem, naplata i plaćanje u gotovini, blagajnički.

Naplata usluga u stranoj valuti
PRAVILA POSLOVANJA GOTOVIM NOVCEM U DOMAĆOJ VALUTI. Ograničenje za naplatu robe i usluga od nerezidenata u stranoj gotovini i čekovima. Napominjući da se naplata usluga u ugostiteljskim objektima. EUR, ili bilo kojoj drugoj stranoj valuti.


Zbog nemogućnosti plaćanja u eurima i dolarima, dobar dio gostiju s. Naplata odnosno plaćanje u efektivnom stranom novcu u smislu ove odluke. Priljevi u stranoj valuti obrađuju se sukladno zaprimljenoj SWIFT poruci i. Rezidenti koji vrše promet robe i usluge koji se mogu naplatiti u efektivnom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.