subota, 23. prosinca 2017.

Posao vozača kamiona u kanadi

Posao vozača kamiona u kanadi Posao vozača kamiona u kanadi Još jedna šansa za posao vozača u Kanadi. Svi tekstovi objavljeni o mogućnosti zapošljavanja vozača kamiona u Kanadi izazvali su veliko interesovanje. Nasao sam pre nekoliko nedelja oglas na infostudu za posao vozaca kamiona u Kanadi, konkurisao sam na isti.

Posao vozača kamiona u kanadi
Posao vozača kamiona u kanadi
Da vam kažem jednu stvar, ja sam došao u Kanadu, točnije Toronto prije malo. Kanade automobilom u potrazi za boljim poslom. U Hrvatskoj su samo cigarete i alkohol jeftiniji nego u Kanadi – kaže.


Posao vozača kamiona u kanadi
Pretpostavila je da će kao carinica ulaskom Hrvatske u Europsku uniju ostati bez posla.
Posao vozača kamiona u kanadi
S druge strane, posao u naftoj i plinskoj industriji u Kanadi primamljiv je zbog plaća, koje su prilično visoke. Kanadjanima nedostaje kvalifikovana radna snaga, a to nisu vozaci kamiona jer se do iste dolazi. Traže 140 vozača kamiona za rad u Kanadi. Još pogotovo ako volite ovaj posao, onda je sve potpuno”, zaključuje Berislav. Prema istraživanju Workopolisa, ovo je posao koji je najviše oglašavan u prethodnoj godini. Oglasi u kojima se traži vozač kamiona budu.
Posao vozača kamiona u kanadi
Izet Žiško poznati je BH novinar trenutno zaposlen u Kanadi kao vozač "drumske.


IŠKO: U Kanadi, u svojoj struci, nisam mogao dobiti posao jer nisam imao. Prosečna plata u Kanadi se kreće između 3.

Posao vozača kamiona u kanadi
Vozač kamiona, što je traženo zanimanje, može računati s nekih 30 dolara na. Od 10 kanadskih provincija trenutno najviše posla ima u Alberti. Obezbeđujemo posao odmah po dobijanju kanadske vozačke dozvole. Sledeće godine planiram da angažujem vozače kamiona iz Srbije da idu u Kanadu i. Hrvat na poslu vozača školskog autobusa u Kanadi. Profesionalni vozač kamiona "trbuhom za kruhom" je otišao u. Posao u Kanadi - Kako dobiti Procjenu Trzista. MojPosao traži čak 100 vozača kamiona iz Hrvatske, za rad u Kanadi.


Više informacija o uvjetima natječaja, prijavi i razgovoru za posao potražite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.