subota, 23. prosinca 2017.

Iphone ekran ne reagira na dodir

Iphone ekran ne reagira na dodir Na uređaju se može zamrznuti zaslon te ne reagira na dodir ni pritisak na tipke. Uređaj se može i početi uključivati, ali se tijekom pokretanja zablokira. Ako dodirni zaslon reagira sporo, neujednačeno ili uopće ne reagira, učinite sljedeće.

Iphone ekran ne reagira na dodir
Na početku ekran slabije reagira na dodir, no s čvršćim pritiskom prsta. Default Re: Ne radi deo touch screen-a. Pod Touch - problemi sa touch screen4 objava6 kol 2012Ekran djelomicno ne radi! Nakon desetak sekundi na ekranu bi se trebao pojaviti Appleov logo.
Iphone ekran ne reagira na dodir
Spremljeno u privremenu memorijuSlično20.


Imam problem evo vec 2 dana na mobitelu mi ne radi touch screen (radi djelimicno malo na sredini ekrana ) Sve je. Huawei U8650 - problem s touch screenom - Cafe Mobil19 objava13 lip 2012M600 - ekran ne reagira na dodir - Cafe Mobil - Mobil. Desni dio ekrana ne reagira na dodir. Mobitel se može popraviti ili iskoristiti za dijelove. Ostale funkcije mobitela rade dobro. Probao sam sve što je u mojoj moći i nikako da proradi. Assistive Touch) koji nudi mogućnost prikaza Home tipke na ekranu.


Telefon će vam automatski pronaći update iOS 9.

Iphone ekran ne reagira na dodir
Bio uređaj fizički oštećen ( razbijeno staklo osjetljivo na dodir, LCD ekran ili kućište), smočen. Loša promjena i nekvalitetan ekran za sobom nosi niz posljedica:. Nakon toga na vašem ekranu pojavit će se bijela točka na koju možete kliknuti i odabrati – Početna stranica kada želite povratak na početnu. Apple je podnio patent za zaslon osjetljiv na dodir koji će biti u prijateljskom. Inženjeri u Appleu rade na novom ekranu koji će omogućiti. Zamjena ekrana i većina ostalih popravaka je gotova isti dan. Bilo da u potpunosti ne reagira na pritisak ili povremeno otkaže poslušnost može.


Touchscreen (staklo osjetljivo na dodir). Dakle, ako ga lagano pritisnete, home dugme bi trebalo reagirati na lakši. Omizio mogu vam potvrdit da mi tipka sada samo na dodir lagani radi. Arenin ekran fantastično reagira na dodir i to joj je možda najveći adut. Prikaz na ekranu također je visoke kvalitete i teško da se itko može buniti protiv rezolucije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.