nedjelja, 24. prosinca 2017.

Suzuki sx4 cross dimenzije

Suzuki sx4 cross dimenzije LJ“ i „SJ“ serije su oduvek bile poznate po malim dimenzijama. Dimenzijama sličan Opelovoj Mokki, a stilom bitno drugačiji od svih ovdje navedenih. GL+ PREMIUM 2WD - ZIMSKI KOTAČI GRATIS!

Suzuki sx4 cross dimenzije
Nova generacija Suzukija SX4 zadržala je prepoznatljive dopadljive linije i osnovnu filozofiju prethodnika, ali i otišla korak dalje, s učinkovitijim motorima i. Dimenzijama kompaktni crossover je ostao isti, ali je zato povećana visina od tla za 1,5 centimetara, tako da se sa S-Crossom, naročito u. Tehnični sorodnik vitare je od nje nižji, daljši, dražji. Vitara je po dimenzijama malo kraca i laksa od S-Crossa i ima puno veci klirens,vise.
Suzuki sx4 cross dimenzije
Offering all-terrain driving pleasure, next-generation performance and a novel design that. Dali je ona u stvari logični nasljednik SX4 ili je to S - Cross? Dimenzije vozila su ostale iste, a povećano je klirens i sada je 185 mm, kao i kod Vitare.


With new powerful and efficient Boosterjet engines, ALLGRIP 4-wheel Drive technology, advanced. Tko je najekonomičnije odvozio Suzuki S-Cross u AC Baumgartner? Pri kupnji auto guma važno je određivanje točnih dimenzija auto guma. Dimensions of new Suzuki cars with pictures to compare the measurements of length, width and height of each. SX4 S-Cross to maximise fuel economy. Jutarnji list - autoklub - SUZUKI JIMNY Nezaustavljivi mali dinosaur.

Suzuki sx4 cross dimenzije
Skromne dimenzije i masa od 1065 kg već godinama mu osiguravaju prohodnost i na. Splitu, ondje je s lakoćom rješavao makadamske puteljke, uspone i spustove.


R14; širina, ET: 5J, 45; nagib vijaka: 4 × 100. Revamped SX4 proves punchy, practical and pleasant. Veće dimenzije, moderniji dizajn i napredniji 4x4 sistem odlikuju novu generaciju modela „SX4“, koja je od prethodnika toliko drugačija da sa pravom sada nosi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.