nedjelja, 24. prosinca 2017.

Amis dostupnost optike

Amis dostupnost optike Provjerite dostupnost svih usluga Amis telekoma za vašu adresu. Svima već poznate usluge Amisa od sada su dostupne uz atraktivne popuste. Ovom akvizicijom Vipnet značajno širi svoju optičku infrastrukturu na kojoj nudi.

Amis dostupnost optike
Preskoči na odjeljak Amis – FTTH - Dostupnost provjerite ovdje (sa desne strane). Optička infrastruktura trenutno je dostupna u sljedećim dijelovima. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuAmis Optika- Najboljši paketi so Amis Optika paketi! V vaš dom prihajajo najhitrejši, vsebinsko pestri in na super zmogljivem optičnem omrežju.


Amis dostupnost optike
Od danas je na HAKOM-ovom web portalu javno dostupna interaktivna karta područja dostupnosti širokopojasnog pristupa s prikazom tri. Amis optika je za sada dostupna na području Travnog, Utrina, Zapruđa. Interaktivna karta „Područja dostupnosti širokopojasnog pristupa“ će jedinicama lokalne samouprave te ostalim zainteresiranim nositeljima. Vaše osobne podatke ne zapisujemo u bazu. Odaberite grad: Biograd Na Moru, Bjelovar, Dubrovnik, Duga Resa. Mislim da ti je to generalna dostupnost, optika i svi ostali paketi. Obzirom da gradi vlastitu optičku (FTTH) infrastrukturu na području.


I jos nesto, na HAKOM-ovoj karti dostupnosti optike se zgrada prikazuje u boji koja oznacuje da je pokrivena optikom, no ni amis ni t-com mi ne. U čekanju optike koja presporo dolazi do krajnjih korisnika, situaciju možete barem.

Amis dostupnost optike
Osnovni problem i kod ove usluge je dostupnost. HT bi na dosta lokacija provlačio optiku, ali ih guzi HAKOM da moraju. Imaju istu dostupnost ko Iskon znaci da idu preko Iskonovih optickih kablova. Amis svi oni se drze do 300 kn paketa 3in1. Samo u mreže nove generacije, koje će se temeljiti na optici i drugim.


Zagrebačkog holdinga i novi fiksni operater Amis telekom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.