ponedjeljak, 25. prosinca 2017.

Teretana top fit sesvete

Teretana top fit sesvete Radnim danom od 09-22 sata, subotom do 20 sati, u klupskoj atmosferi i dobrom društvu, učinite dobro sebi i svome tijelu! TOP FIT fitness centar već petnaest godina radi na zadovoljstvo starih i novih članova. Educirani i iskusni treneri svakome će članu posvetiti vrijeme i pripremiti.

Teretana top fit sesvete
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoŽeliš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Upoznajte zato, jedan od najopremljenijih i najmodernijih fitness centara u Zagrebu i Sesvetama - "Fitness POINT", Zagrebačka 105. Fitness centar "TOP FIT" smješten je na adresi Bjelovarska 30b, Sesvete, Zagreb i okolica.


Mislim da oni nemaju teretanu u sklopu kluba, il se varam?

Teretana top fit sesvete
Ne znam kolko duboko u Sesvete misliš ić, jer ima još dvije tamo, Viva i Top Fit. Cijene Top-Fit - Bjelovarska 30b, Sesvete - pogledajte usluge, cijene, trajanje, i metode plaćanja. Fitness Centar Dubrovnik TOP FIT nalazi se u Župi Dubrovač koj, toč nije u Mandaljeni osam minuta udaljenosti od Dubrovnika. U sklopu finess centra nalazi se teretana za jačanje, nadogradnju i održavanje. Blizu OS Sesvete (Gajisce) a di su tvoji. Od čokolada tu je poznati agrocem blok namaz i bomboni bonny top i mint. Body fit - fitness centar - Teretana u samom centru Zagreba, smještena u Vlaškoj ulici.


WiFi Sesvete - Udruga korisnika bežićnih sustava i Interneta Sesvete. Web imenik Pregled poslovne ponude CMS poslovna rješenja za tvrtke.

Teretana top fit sesvete
Teretana ili grupni treninzi - mjesec dana neograničenog korištenja za 119 kn! Vježbajte pod nadzorom osobnog trenera i budite u top formi. Sesvete Medic Centar) 199 kn; Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test i pregled. Alpha Et Omega - Beauty & Fit Centar) 89 kn; Trajni lak za sjajne i postojane. Top Studio Sb) 69 kn; Trajni lak na rukama ili medicinska pedikura i lakiranje od 49 kn!


Vaše vrijeme za čisti hedonizam u Alpha et Omega beauty & fit centru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.