petak, 12. siječnja 2018.

Autorski honorar 2017

Autorski honorar 2017 Izračunajte naknade po ugovor o djelu, autorske honorare, umjetničke honorare i naknade sportskih sudaca i delegata po izmjenama Zakona. Kalkulator za autorski honorar 2017. Naslovnica › Svi kalkulatori › Izračun autorskog honorara.

Autorski honorar 2017
Gledajući po istom principu isplate za autorski honorar, one će poskupjeti 212,20 kn ili 16. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01. Izdaci 30% - porez 24% (Autorski naknade izdatak 30%).


Kod obračuna drugog dohotka na autorske naknade od 1.

Autorski honorar 2017
Budući da se sada doprinosi na autorske i umjetničke honorare ne plaćaju, ukupni trošak poslodavca jednak je iznosu bruto. Plaća (od 01. sij. 2017.) Bruto u neto. Umjetnici - 30+25%, Osigurani sportaši. UGOVOR O DJELU, AUTORSKI HONORARI I HONORARI UMJETNIKA od 01. DOPRINOSI NA SVE VRSTE UGOVORA I ZA SVE.


Obračun autorskih i umjetničkih naknada u 2017. Kako obračunati i uplatiti 2% i 4% poreza na neto-plaće, mirovine i honorare. Među ostalim, predloženo je da se od 1. U ovom videu prikazujemo značajne promjene koje donosi novi Zakon o doprinosima u svrhu. Autorski honorari vrlo su zanimljiva tema za poduzetnike jer predstavljaju u. Poslovni uzlet Šibensko-kninske županije i grada Šibenika 2017. Porezna reforma 2017 - Obracun place. Tako bi se sav prihod ostvaren tijekom jedne godine, npr.


U nastavku vam prikazujemo izračune autorskih honorara koji se. Ugovor o djelu, umjetnički i autorski honorari te. U drugi dohodak spadaju i autorske naknade. Ako imaju drugi dohodak, odnosno bruto oko 5000 kuna autorskog honorara mjesečno, radniku će se primanja nakon uplate doprinosa. Ako isplaćuje drugi dohodak umirovljeniku, ne obračunava doprinose, a ako isplaćuje autorski honorar, ne obračunava doprinose i poreznu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.