četvrtak, 4. siječnja 2018.

Kako napuniti telefon za 10 sekundi prakticna zena

Kako napuniti telefon za 10 sekundi prakticna zena KAKO NAPUNITI TELEFON ZA 10 SEKUNDI? Napunite mobilni telefon za 10 sekundi ! EXPERIMENT 193 - DA LI MOZE DA SE NAPUNI TELEFON.

Kako napuniti telefon za 10 sekundi prakticna zena
Priključite telefon na punjač i sačekajte 10 sekundi. Ukoliko imate noviji telefon i jaču bateriju, može da se napuni i oko 80odsto, dok će se stariji. Zbog OVE slike koju je stavila na Instagram, poštuju je sve žene širom sveta! Evo kako da napunite telefon za 10 sekundi! BESPLATNIH stvari na internetu koje morate da probate. Baterija može da se napuni i za samo 10 sekundi.


Naime, oni su razvili punjač koji za 30 sekundi može da napuni bateriju pametnog telefona. Pomoću ovog uređaja mobilni telefoni bi se mogli napuniti za samo 20. Nataša Pavlović, voditeljka emisije “Praktična žena” pokazala je trik kojim možemo vrlo brzo. I poseduje mogućnost čak 10 puta više punjenja od običnih baterija. VIDEO: Kako da napunite mobilni telefon za 10 sekundi. Svima nam se desilo da se mobilni telefon za kratko vreme isprazni,zato što zaboravili ga napuniti. Saznajte kako napuniti mobilni telefon za 10 sekundi.

Kako napuniti telefon za 10 sekundi prakticna zena
Gore postavljeni video je emitovan u emsiji "Praktična žena" a video isečak preuzet sa.


Da li je ovo gore laž ili prevara ja ne znam, sami procenite ili pokušajte. The particular music Prakticna Zena Korisni Trikovi Sa Mobilnim Telefonom is just. Poznata lepotica savetuje ženama da nakon raskida spale bruseve - evo zašto! Prost trik: Za 30 sekundi vaše izgrebano posuđe izgledaće kao novo. Ukoliko je potrebno telefon što brže napuniti, najbolje ga je potpuno. SVE ŽENE SU POVILENELE ZA OVOM ČETKOM, jer ona može da uradi.


Postavljeni video je emitovan u emsiji “Praktična žena” a video isečak preuzet sa 1PRVA TV. Razgibaj se i napuni bateriju mobilnog! Punićemo baterije mobilnih za 20 sekundi? Punjenje baterije telefona otkucajima srca! On je rekao da ostavljanje telefona sa. Lepa Brena prozvala je Dina Merlina da je uspio tri puta da napuni Kombank arenu u. Prosto sam usamljena žena u toj priči, uvek i bila. Zanimljivo je zapravo za istaknuti kako je Luna praktična za korištenje i. Fotografije su fotografirane u "razmaku od pet sekundi". Zbog toga što ima veći zračni pritisak, okolni zrak biva uvučen u struju zraka niskog pritiska, što rezultira time da se ovaj luftić napuni 10 do 15.


Razigrane nijanse – otkrijte svoju omiljenu kombinaciju sjenila za oči. Sve žene vole razmjenjivati „trendy“ odjeću, no kada se radi o lijepom tenu tada ono što. Jednom kada žena napuni 20 godina trebala bi početi. A300 u računalo ili USB punjač kako biste ga aktivirali ili ako želite napuniti. Ako želite završiti vježbanje, pritisnite i u trajanju 3 sekunde zadržite gumb NATRAG.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.