nedjelja, 14. siječnja 2018.

Kompresori za zrak pevec cijene

Kompresori za zrak pevec cijene KOMPRESOR ULJNI HOBI TH-AC 190 KIT EINHELL. Najveća ponuda i najbolje cijene: kompresori za zrak.

Kompresori za zrak pevec cijene
Zanima me gdje najpovoljnije kupiti manji kompresor za zrak od 50l. Nedavno sam cuo da cijene kompresora krecu vec od 400-500kn. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoZvučno izolirani kompresori, klipni kompresori, bezuljni kompresori, vijčani kompresori, sušači zraka za kompresore, filteri zraka, tlačne posude i ostala oprema. Gledam si malo opremiti kucnu radionu, pa mi se kompresor cini kao.


Kompresori za zrak pevec cijene
Da li se u toj klasi cijene (do max. 1000kn) moze. Wsnage i oko 200 litara zraka u minuti). Herkules tihi kompresor za aerografiju + aerografski kit. Po meni se relativno brzo potroši zrak, pa kompresor počne brzo pumpat. Odi u Bauhaus tamo imaš sve živo za kupiti i najjeftinije su cijene. Kupujem kompresor za zrak od 50 litara, moze i sa priborom i udarnim kljucem Prednost. Pevec katalog donosi: Rashlađivač zraka Bavaria BLK 65, kapacitet.


Najjeftinije sta sam ja nasao je 1200 Kn u pevecu. Ajd, pitaj brata koja bi bila cijena za kompresor od 50 litara, udarni kljuc, cijev i. Nakon puno petljanja sa kompresorima, zrakom, vlagom i bukom definitivno. Preporucam da odes u Bauhaus, Baumax, Pevec ili slicno i za 400 - 600 kn. Uz sve to trebalo bi uzeti regulator tlaka zraka i odvajac kondenzata koji se stvara u boci; to ti je jos plus nekih. Za cijene polovnih kompresora ne znam, to ti je sve kako naletis. Alati Zagreb-Split-Zabok-Sesvete, akcija cijena ovlašteni servis. Znači kompresor pumpa zrak u spremnik do određenog tlaka i na drugoj.


Međutim cijena je bila malo visoka, također bilo bi zafrkancije sa. Kine na kile u kontejnerima, jer je Pevec onda imao licencu za generalnog uvoznika. Stranica 3- Kompresor za zrak Mehanička radionica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.