subota, 13. siječnja 2018.

Konvektori za grijanje forum

Konvektori za grijanje forum Dakle, molim Vas planiram kupiti električni konvektor (izgleda kao radijator) i sada neznam da li bi on bio najbolje riješenje za grijanje sobe. Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Kakva je ovo nova tehnologija grijanja - konvektori?

Konvektori za grijanje forum
S obzirom da je električno grijanje, kolika može biti potrošnja? Forum Porodični život: Konvektori - Ringeraja. Isključili smo gradsko grijanje i sada trebamo kupiti konvektore.


Namjeravamo prijeći s termo-peći na električne konvektore pa molim za savjete.

Konvektori za grijanje forum
Atlantic pa do nekih norveških do nekih. Konvektor je priključen na struju u trenutku kad treba grijati. Grijanje na struju nije uvijek najjeftinije, ali je vrlo komotno, čisto i zbog toga mnogima jako prihvatljivo. Na tržištu postoje različite vrste. U stanu mi je inace poprilicno toplo zimi skoro pa se i ne mora grijati, imam samo. Vedo hvala na infu bitno mi je da konvektor ne grije u prazno tj.


Users browsing this forum: No registered users and 1 guest. Nakon istraživanja i prikupljanja informacija odlučim se da ugradim sistem grijanja za jedan sprat kuće ukupno 6 konvektora. Sezona grijanja je službeno počela, ali još nije kasno da poduzmete odlučujuće korake i osigurate sebi topli dom.

Konvektori za grijanje forum
Snaga grijanja, za nekoliko tipičnih konstrukcija visine stropa 2,60 m. I elektro kotao i konvektori trose elektricnu energiju koju pretvaraju u. Jel se tko koristi konvektorima za grijanje, konkretno 2kW snage, gledao sam model od 2kW s 3 stupnja snage i ventilatorom za nekih 225kn, i koliku prostoriju. GARANCIJA NA SVE ATLANTIC KONVEKTORE I RADIJATORE JE 24. Francuski kvalitet i dizajn za vrhunsko grijanje. Norveški električni konvektori BEHA spadaju u sam vrh ponude radijatora na tržištu, i to po.


Nekakva misljenja bolje potrazi na forumima Hrvatske i mozda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.