subota, 13. siječnja 2018.

Rrif kalkulator plaće

Rrif kalkulator plaće Ovdje možete naći arhivu obračuna za plaće, dohotke i honorare, bilo da za zadani neto trebate izračunati bruto iznos, bilo da iz bruta računate neto iznos. Ukupni trošak plaće, 0,00 kn, faktor, 1,00. Doprinos za zdravstveno, 0,00 kn, stopa, 15,0%.

Rrif kalkulator plaće
Obračunajte plaću iz bruto iznosa, neto iznosa ili ukupnog troška. Kalkulator plaće (osobnog dohotka) za 2017. Izračun plaće iz bruta, neta ili ukupnog troška. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za.
Rrif kalkulator plaće
Zanima li Vas koliko će iznositi anuitet Vašeg kredita?


GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2016. GODINU, PLAĆE, DRUGI DOHODAK I NEOPOREZIVI PRIMICI, POREZ NA DOBIT I DRUGE AKTUALNOSTI ZA. RRiF - Računovodstvo, revizija i financije, Zagreb, Croatia. Pregledni kalkulator obračuna plaća (RRIF): Pogledaj OVDJE. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01. Keyword Suggestions for : Rrif kalkulator placa.


Ako ima jedno dijete, imat će plaću veću za 159 kuna. Lucije Turković Jarža s Visoke škole za poslovni menadžment RRIF-a.

Rrif kalkulator plaće
Bruto i neto plaća osnovni su pojmovi vezani za plaće radnika. RRiF Učilište za poduzetništvo - Kontakt. Obračun plaće i naknade plaće (na teret Zavoda). Pravilnici o radu – obveza uređivanja prava na plaća. RRIF-ovoj stranici ima kalkulator s ograničenjem za MIO i bez. Poreznoj upravi, Obrazac JOPPD za razliku plaće.


Grupa Plaća koristi se za obračun plaće, prema propisima koji su na snazi. Knjiženje plaće mogu izvršiti knjiženje obračuna plaće u financijsko knjigovodstvo. Obrasca upisuje se oznaka obveze (da li podnositelj plaća doprinose prema propisanoj osnovici ili izabranoj višoj osnovici). U našem slučaju porezne stope kreću od 12% za plaće do 2. Odite na RRIF kalkulator plaće, i pogledajte scenario kada želite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.