nedjelja, 14. siječnja 2018.

Očitavanje digitalnog brojila za struju

Očitavanje digitalnog brojila za struju Tagovi: brojilo od struje, kako očitati brojilo struje, kako očitati digitalno brojilo, očitanje digitalnog brojila, očitavanje struje. Elektromehanička brojila mogu registrirati potrošnju u jednoj ili u dvije tarife, što je vidljivo na samom brojilu (jedan ili dva brojčanika). Rekla mi da iz HEP-a ne žele doć očitati, a kako se ona u ta digitalna brojila ne kuzi.

Očitavanje digitalnog brojila za struju
I tako su mi prije par dana dosli HEP-ovci iskopčat struju. Kako očitati potrošnju struje sa digitalnog trofaznog mjerača. Digitalno električno brojilo20.


HEP - Hrvatska elektroprivreda - Stranica 49.

Očitavanje digitalnog brojila za struju
KRAĐA STRUJE - Page 5 - Forum Klix. BufretLignendeOversett denne siden27. Dojava ima raznih , cak brat brata prijavi da krade struju. Laki, a sta se desi kad to digitalno brojilo ne radi i ne moze se ocitati jer je na tom. Stavljeno je novo, digitalno brojilo. Zanima me kako mogu sada da vidim kada je jeftina, kada. Ključ razvoja tog tržišta je u masovnoj primjeni novih digitalnih brojila koja mogu slati očitavanja daljinski u HEP, a nje trenutno nema jer je za.


Dal brojilo ne ocitava struju kada je u gaseno ili vec neznam kako? Princip rada elektroničkih brojila se zasniva na množenju uzoraka struje i napona. Kako uštedeti bar 300kwh električne energije - Duration: 5:36. Kao vatsatna brojila istosmjerne struje dolaze u obzir elektrodinamička motorna. HEP u narednih godinu dana mora napraviti plan ugradnje brojila za daljinsko očitanje, no u toj se tvrtki nadaju da će sva kućanstva, bude li. Imali smo problem da prebacivanje na jeftinu struju nije bilo kako treba, pa nam se. Potrošači će novo brojilo koje stoji 170-220 eura plaćati kroz mrežarinu. TROFAZNO STATIČKO BROJILO ELEKTRIČNE ENERGIJE.


Profil maksimalnih vrijednosti struje i napona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.