utorak, 9. siječnja 2018.

Toyota corolla verso 7 sjedala

Toyota corolla verso 7 sjedala CIJENA DO REGISTRACIJE, Kredit do 7 godina i kartice: Amex, Diners do 60. TOYOTA COROLLA VERSO 2,0 D-4D Sol 7 SJEDALA. Stražnja sjedala s mogučnošču preklapanja u dno vozila.

Toyota corolla verso 7 sjedala
Model automobila: COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_). Toyota Verso 7 sjedala: Model sa 7 sjedala. Izbor SAMO izmedju ta dva modela sa tim motorima sa 7 sjedala. KM, -Vozilo je uvoz iz Njemačke-Placena carina i PDV na ime kupcacijena FIXNABez.


Toyota corolla verso 7 sjedala
Htio bih kupiti rabljeni auto sa 7 sjedala, i uglavnom sam usmjeren ka corolli verso, mozda i stariji. Dovoljno je reći kako ljudi viši od 2m mogu straga sjesti bez ikakvih problema i bez da nogama dodiruju prednja sjedala. Corolla verso ima upravo za tu cijenu, od 2006. Osvježen jedini hibrid sa 7 sjedala. Jedini europski hibrid sa sedam sjedala - Toyotin Prius+ - osvježen. Otkrijte odlike i galeriju Toyote Verso - dinamični obiteljski auto sa 7 sjedala. Osnovni podaci: Oprema vozila: GODINA. A kod Toyote se u pojedinim (jeftinijim) modelima ne moze uopce staviti 7. Promijenjena lamela,potisni i korpa na 160 000 km,servisirana na 195 000km+grijači,zupčasti,zatezači i pumpa vode na 120 000 km,7 sjedala,vrlo dobre.


Toyota corolla verso 7 sjedala
Volant multifonctions, radar de recul, 7 sièges, accoudoir central, ABS, ESP, Boite 6. Planiramo uzeti neki auto s tri sjedala, naravno polovni, pa zanima me u čemu se vi vozite? Vozimo se u Corolli verso,mi prezadovoljni. Nama toyota verso isto odlicno odgovara s dimezijama. Nadoplata za 7 sjedala dostupna je na svim modelima i iznosi 3,900 kn. Napomena: Nasloni za glavu na prednjim sjedalima ne mogu se izvaditi. Prodajem servisiran i uredan auto sa malo kilometri,servisna ,alu felge sa ljetnim gumama.


RETROVIZORI,RADIO CD,TEMPOMAT,KROVNI NOSAČI,PARKING SENZORI ZADNJI,7 SJEDALA,SERVISNA KNJIŽICA,1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.