subota, 10. veljače 2018.

Auto skripi u voznji

Auto skripi u voznji Kad jednom auto krene u proizvodnju, njegov je zvučni otisak zadan i svako. Ponekad se u vožnji pojavi zvuk kojeg prije nije bilo. Dakle reski piskutavi, cvileci zvuk koji se ponekad javlja u voznji, sve cesce u.

Auto skripi u voznji
Auto: 206 1,9D 206 GTI; Lokacija: Sv. Nisam primjetio nikakve probleme u vožnji a danas sam ga baš nateraval nekakvih 800km, nateraval na način da od škripe guma. Spremljeno u privremenu memorijuSlično31. Uhvatimo se današnje teme: prvi auto nije imao ogibljenje, ali su sretnici koji su ga ipak mogli imati bili i više nego.


Auto skripi u voznji
Kada se u vožnji pojavi cviljenje ili škripa kočnica, čak i ako one same funkcioniraju normalno, vozač više jednostavno ne može imati. Cviljenje prednji kotač16 kol 2011U vožnji konstantno lupka oko zadnjeg kotača? Ako čujete zvuk kao da netko brusi tijekom skretanja u zavoju ili gdje. Jos ranije sam primetio kad vozim uskim ulicama, gde se brze odbija zvuk o parkirana kola sa obe strane da mi skripi auto dok se krece, zvuk. Ispravnost kočnica i njihovih sastavnih dijelova primaran je cilj ako se zaputite u vožnju svojim vozilom. To se i meni događalo na golf3 problem je bio u klizačima od kliješta bili su zapekli pa. Moga si kazat i koje je auto u pitanju pa ti ljudi koji imaju kakva iskustva sa tim mogu nešto i više. Oterao sam auto kod majstora gde je ustanovljeno da su plocice bile em lepljene em.


Problem je sto skripi u toku voznje, odnosno, cijuce.

Auto skripi u voznji
Zvuk se javlja samo kada je auto u prvoj brzini i pri ljevom skretanju tipa; "puni ili. Mislim da nema razloga da brines samo da uzivas u voznji :ziveli:. Juce vozio auto,i opet se cuje povremeno skripanje pri blagim pritiscima. Takodje, kada auto stoji, i kada ga zaljuljam, cuje se. Ne mogu da se otarasim skripe koja nastaje u toku voznje, u pocetku pri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.