subota, 10. veljače 2018.

Dijelovi automobila sheme

Dijelovi automobila sheme Kvačila su- kao i gume i kočnice- potrošni dijelovi, čiji životni vijek jako ovisi o načinu vožnje i o uvjetima uporabe. Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin. Sličnoinformacije o konstrukciji i funkciji naših proizvoda u podvozju automobila. Amortizeri su – kao i gume i kočnice – potrošni dijelovi, čiji životni vijek jako ovisi. Iako je automobil kompleksna naprava koja se sastoji od nekoliko desetaka. Na našoj usporednoj shemi vidljiv je prolazak plinova kod 2-taktnog. Ima li negdje na internetu neki link gdje se mogu vidjeti djelovi motora raznih automobila, nekakve sheme, skice, popis djelova sa imenima i sl.

Dijelovi automobila sheme
Uprošćena shema motora sa turbo punjačem.


Znate li neku stranicu gdje je dobro opisan rad automobila (motor, remenje, kocnice...) gdje bih mogao vidjeti sve kako funkcionira i od kojih se sve dijelova. Commons ima datoteke na temu: Dijelovi vozila. Ova kategorija samo ima sljedeću potkategoriju. Koliko polovnih automobila ima nameštenu kilometražu? C-model svi plastični dijelovi su reciklični. SHEMA NAČINA ZBRINJAVANJA AUTOMOBILA. Dijelovi sustava Sustav za napajanje Ottovih motora gorivom sastoji se od spremnika.


Shema sustava za dovod goriva: 1 – spremnik, 2 – čep, 3 – plovak.

Dijelovi automobila sheme
Nabroji osnovne dijelove EPS-a i objasni. Hidraulička shema kočnog kruga kotača, (sl. 18.). Glavni dijelovi otto-motora: Bregasta. Broj pokraj sheme motora označava takt koji se trenutno odvija. Ključne riječi: električni automobil, povijest razvoja, sastavni dijelovi, baterije, ekologija.


Blok shema elemenata vozila na električni pogon. Princip rada i osnovni dijelovi hidrauliĉkog sustava. Shema dvokružnog pneumatskog koĉnog sustava za teretna vozila. Ovaj sustav nikad nije zaživio na osobnim automobilima zbog veliĉine spremnika, ali se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.