nedjelja, 4. veljače 2018.

Besplatna pravna pomoć telefon

Besplatna pravna pomoć telefon ODJEL ZA ODOBRAVANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI. Projekt građanskih prava Sisak od srpnja 2013. Tko može dobiti besplatnu pravnu pomoć?

Besplatna pravna pomoć telefon
Prijave za pružanje besplatne pravne pomoći odvijaju se isključivo putem telefona ili e-mail adrese od 8:30 do. Besplatna pravna pomoć u Uredu državne uprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Pravo na besplatnu pravnu pomoć imaju svi građani kojima bi. Zato što je besplatna u trenutcima kada vam ona uistinu treba!


Besplatna pravna pomoć telefon
Ovisno o tome što je najbolje za Ivana, pravnu pomoć financira Ergo upravo iz. Za sva pitanja obratite se na 01 4663 666 radnim danom od 08. Kako se ostvaruje besplatna pravna pomoć? Građani pravnu pomoć klinike mogu zatražiti osobno na adresi Pravne klinike. Odjel za udruge građana i besplatnu pravnu pomoć. Nadležnost Zavoda za pružanje besplatne pravne pomoći. Ured za besplatnu pravnu pomoć u Sisačko-moslavačkoj županiji:. Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?


Provjerite imate li pravo na besplatnu pravnu pomoć i pod kojim uvjetima je možete ostvariti.

Besplatna pravna pomoć telefon
Centar za mir od kolovoza 2014. Zahvaljujući suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu besplatnu pravnu pomoć u Savjetovalištu SOS telefona – Rijeka od. Pravna klinika je besplatna pravna pomoć koju. U Rijeci od sada dostupna besplatna pravna pomoć. Udruga SOS telefon – Rijeka već se gotovo 25 godina bavi zaštitom žrtava nasilja. Informacije vezane uz besplatnu pravnu pomoć mogu se dobiti u Uredu državne uprave u Virovitici na telefon.


Od nedavno je otvoreno pravno savjetovalište udruge SOS telefon - Rijeka, koje pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć žrtvama svih oblika. Kantonalni zavod za pravnu pomoć osigurava pružanje besplatne pravne. Hrvatski pravni centar besplatno pruža primarnu pravnu pomoć sukladno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.