ponedjeljak, 5. veljače 2018.

Čaj za zatrudnjivanje

Čaj za zatrudnjivanje Brana napisala recept za povećanje plodnosti. Ujutro se pije čaj od kadulje (žalfija) 2dcl (salvia officinalis) (dvije kašičice čaja preliti sa 2 dcl...Virak (vrkuta)25 innlegg10. Najbolji čajevi za plodnostcajeviza.

Čaj za zatrudnjivanje
Problemi sa začećem muče veliki broj parova, posebno u današnje vreme. Ovaj čaj može da se pije više puta u toku dana. Za uspješno začeće treba ga piti duže vrijeme (najmanje tri mjeseca), sa prekidima u toku. U većini evropskih zemalja, pa i u Srbiji, vlada bela kuga.


Čaj za zatrudnjivanje
Jedan od razloga zašto je mortalitet veći od nataliteta jeste i neplodnost. Malina – čaj listova maline preporuča se muškarcima za veću plodnost, a i trudnicama za smirenje. Koji su sve vitamini neophodni za podsticanje zaceca? Uzimaj jedan vitamin E, vitaminC od 1000mg i folnu, pij caj od zalfije svaki dan po. Za rešavanje problema neplodnosti parovi se najpre treba da se obrate lekar. Neplodnost je jedan od najvećih problema današnjice.


Svakim danom se povećava broj parova koji imaju problema da začnu na prirodan. Cajevi i tablete za poboljsanje plodnosti. Homeopatija je takođe veoma moćan metod za lečenje steriliteta.

Čaj za zatrudnjivanje
Voljela bih reći da je čaj čudesni lijek za zatrudnjivanje, ali to naravno nije realno. Možda je pored čaja i nešto drugo uticalo na povećanu. Negde sam procitala da se ocajnica ne pije za vreme M jer ce ciklus biti obilniji. Mnogi parovi koji utvrđuju plodne dane metodom merenja bazalne temperature smatraju da je trenutak kada temperatura poraste idealan za oplodnju.


Hej jagodica :) ja sam to pila prije nego sam pokusala zatrudnit za zdravlje zenskih organa i jako bila zadovoljna. Sad ponovo pijem čaj i dodatno inozitol & kolin i očekujem novi plusić i. Rekla sam ginekologici za taj čaj (nemem pojma koji je sastav bio).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.