subota, 3. veljače 2018.

Usisavač za lišće bauhaus

Usisavač za lišće bauhaus Snaga motora od 2600W proizvodi zrak brzine do 270. Pogoni ga snažan motor snage 3000 W i može obavljati 2 različite funkcije. GARDOL benzinski puhač za lišće GLRE 33.

Usisavač za lišće bauhaus
Vreća za prihvat: 45 l; Težina (puhač za lišće): 3,2 kg; Težina (vrtni usisavač): 4,4 kg. Može se koristiti kao usisavač ili kao puhač. EINHELL električni usisavač – puhalo lišća GC-EL 2500 E. MAKITA aku puhalo lišća DUB361Z 18+18V bez baterije.


Usisavač za lišće bauhaus
F10EXX ; čitam imaš puhač lišća , jel imaš kakvih iskustava s električnim usisavačem za lišće ? Vidim da su dosta povoljno u Bauhausu , jel se. Usisivači, puhači i sakupljači lišća. Ručni usisavaći i puhaći za lišće, Gurajući i samohodni. Funkcije se izmjenjuju jednostavnim okretanjem prekidača. Usitnjava lišće za bolje kompostiranje u odnosu 10:1. S vrtnim usisavačem obavljate i veće zadatke u tren oka: pometite lišće i male grančice s funkcijom puhanja, usišite ih funkcijom usisavanja i usitnite ih. Zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji, možete koristiti Bosch akumulatorske puhače lišća za uklanjanje lišća svugdje u vrtu.


Nezamjenjivi kod čišćenja lišća, slame, sijena, paučine, prašine pa čak i.

Usisavač za lišće bauhaus
Zanimaju me iskustva sa usisavacem za lisce, onim dvorisnim, amaterskim. Prodavali su ih u Pevec, Bauhaus, baumax i sl. Usisavači ili puhači za lišće idealni su partneri u jesenskim danima. Savjeti za kupnju usisavača za lišće na jednom mjestu. Einhell GE-CL 18 Li Kit puhalica za lišÄ‡e na bateriju 18 V 3433500. Zaliha: 0 Na zalihi ponovo nakon 10. Bauhaus katalog studeni prosinac vrijedi do 08.


W, za 295,90, pribor za kamin za 88,20 – tek je dio odlične. Za vrtlare ili kućnu potrebu, za uređivanje cvjetnjaka, staza ili travnjaka, najprikladniji uređaji su ručni. Koristite svoj ure aj kao usisivač za sakupljanje suhih materijala kao što su lišće, trava, grančice, i komadiči papira. Nemojte koristiti ure aj kao usisavač za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.