subota, 10. ožujka 2018.

Kako napraviti električni bicikl

Kako napraviti električni bicikl Prodaja električnih bicikala, dijelova i opreme za električne bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama. Cilj je da se napravi elektricni bicikl ali da se potrosi sto manje novca. Najbolje je napraviti neki kontroler koji bi odgovarao tvom motoru.

Kako napraviti električni bicikl
Kako da od običnog napravite električni bicikl? Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu11. Naime, reč je o "Smart Wheelu", motorizovanom točku koji možete ugraditi na bilo koji bicikl koji nakon toga postaje električni bicikl. Htio bi napraviti električni bicikl tako što bi uzeo nekakav akumulator od auta i napravio regulaciju brzine.
Kako napraviti električni bicikl
Najveći mi je problem moto ne znam.


Postavlja se odgovarajuća elektronika, zatim se to sve poveže i time dobija električni od klasičnog bicikla. Električni bicikli su daleko povoljniji od klasičnih. Ovaj prijenosni električni pogon može se montirati na bicikl za samo nekoliko sekundi. Doduše, električni bicikli i tada su postojali, ali imali su velik nedostatak. Za razliku od skutera, električni bicikl nije potrebno registrirati. Dragi svi, rasprodane su gotovo sve komponente za samogradnju električnih bicikla i do daljnjeg pauziramo. Nedavno sam dosao na ideju da konstruisem elektricni bicikl koji bi bio kako pristupacne cene tako i vrlo relativno jednostavne konstrukcije. Cilj mi je ovom prilikom bio da napravi pogon koji bi bio pomoć prilikom vožnje a ne.


Kako napraviti električni bicikl
Rog-ova muška bicikla stara oko 30 godina; Jednosmerni električni motor. Jel ima netko da je ne�to takvo napravio? Znam da ima za kupiti gotovih motora i elektronike ali je dosta skupo. Vanjski je suradnik zagrebačke tvrtke Zelena vozila koja prodaje dijelove za moderne električne bicikle. Može se rabiti i kao "obični" bicikl i nije potrebna vozačka dozvola.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.