četvrtak, 1. ožujka 2018.

Stolovi za blagovaonu prima

Stolovi za blagovaonu prima Cross razvlačni stol + Cross stolice. Spremljeno u privremenu memorijuStolovi. S ponosom vam predstavljamo liniju vlastitih visokokvalitetnih proizvoda od masivnog drva hrasta i bukve, primjerenu suvremenoj kulturi.

Stolovi za blagovaonu prima
Stolovi različitih stilova, boja, dimenzija i materijala. Moderan okrugli stol za blagovaonicu, sa stolnom pločom u MDF-u bijele boje visokog sjaja te stabilnim bijelim. Koja je aktualna Prima akcija možete pogledati ovdje. Nitko nema to što ima namještaj MIMA.


Stolovi za blagovaonu prima
Novi Prima katalog donosi: Pont stol dimenzija 165x90x75 cm za 1. Katalog stolova i stolica: stol i stolice su važan čimbenik svake blagovaonice ili. Odaberite idealan stol za blagovaonu u vašem domu – za malu ili veliku obitelj. Bilo da tražite klasičan drveni stol ili kombinaciju stakla i metala, veliki izbor u. Stol Za Blagovaonicu (000096001201): Slika 00960012-01-F02. Opis: Blagovaonski stol u izvedbi s bijelo - mat pločom stola i nogama u prirodnoj boji bukve. Na slici je prikazan stol ALBI sa stolicama MARIO. Ponuda namještaja rafiniranog dizajna. O tvrtki, jogi, kuhinje, garniture, relax proizvodi, spavaće sobe, blagavaonice i dnevni boravci. Moderan Stol U Bijeloj Boji Stol S Mogućnošću Razvlačenja Barbara Britt Kurt.


Assya Stol Emmezeta PC Stol PRIMA ABS PC STOL PALMA 110x70 PC Stol. DNEVNI BORAVAKSjedeće garnitureTrosjedi,dvosjedi,fotelje i ležajeviKomode,ormarići i policeRegali,vitrine i tv policeKlub stoloviTv komodeTaburei. Moderan stol zanimljivog dizajna u bijeloj boji visokog sjaja. Moderan i elegantan stol u boji hrasta sonoma sa zanimljivim i neobičnim postoljem. Tvrtka ALTO prisutna je na tržištu već više od dvadesetpet godina. Iz prodajnog programa možemo izdvojiti: – Sjedeće garniture sa.


Nudimo kompletnu uslugu uređenja prostora, od prodaje namještaja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.