ponedjeljak, 20. kolovoza 2018.

Konture lica make up

Konture lica make up Nakon što ste uspješno konturirali lice make up spužvicom lagano. Kako konturirati lice: okruglog lice, ovalno lice, srcoliko lice, kvadratično. MAKE UP TUTORIJAL ZA OVAJ "CRANBERRY LOOK".

Konture lica make up
Mnoge žene bi voljele znati kako se naglašavaju konture lica. Kaže kako se ovalni oblik lica smatra najpravilnijim, a uz konture lica, rade. Puder treba biti nijansu tamniji od uobičajenog, a nanosi se od linije kose prema jagodicama.


Potom slijede rumenilo i higlighter koji se.

Konture lica make up
Tajna ovakvog izgleda je pravilno konturiranje lica. Nanoseći highlighter ili posvjetljivač dajemo svjetlost i sjaj našem licu, dok dodajući tamniju nijansu konture stvaramo lažne sjene. Tagovi: lice, highlight, konturiranje, isticanje, konture. By Smashinbeauty contouring, Makeup Tutorials contouring, kako kontrolirati. Devojke žude za beauty trikovima kako da restrukturiraju svoje lice i istaknu. Ako vam se sviđa makeup koji Kim Kardashian fura odnosno konturiranje i posvjetljivanje, a ne želite trošiti brdo love za taj efekt, onda morate. Naglasite konture lica poput profesionalca!


Ako vam se ne sviđa oblik vašeg lica, vrijeme je da naučite naglasiti dijelove. Naučite na koji način sjenčanje lica daje željeni rezultat uz video poznate.

Konture lica make up
Ako se lakše snalazite s puderima u prahu ili kamenu koji daju mekše konture bitno je da u tom slučaju birate i. Tajna njenog izgleda leži u konturiranju - make up tehnici koja ti može pomoći da lice vizualno učiniš manjim, definiranijim i simetričnijim. Da biste pravilno naglasili konture svog lica, nanesite malo. Make Up Revolution Bronzer #Medium Matte. Konturiranje za početnike: kako konturirati i definirati lice u nekoliko minuta s nekoliko. Za konturiranje možete upotrijebiti i korektor u sticku te konture razmazati.


Cilj nam je da istaknemo centralni deo lica a da oštre konture, tipične za četvrtasto lice, ostanu u drugom planu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.