subota, 15. rujna 2018.

Crno jaje ljetovanje istra

Crno jaje ljetovanje istra Crno jaje ljetovanje istra Nemamo ponudu koja sadrži izraz koji ste tražili! Osim udobnog i ugodnog prostora za stanovanje, Villa Gauss nudi i niz drugih ponuda uz koje Vam boravak u Ičićima neće biti dosadan! Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh! Meliá Coral je hotel s pet zvjezdica u Istri, smješten na samoj obali Jadranskog mora. Wellness - Istarske Toplice -2 noćenja na bazi polupansiona s pićem za 2 osobe, korištenje bazena i saune! Tagged istra, ljetovanje, odmor, popusti hoteli.

Crno jaje ljetovanje istra
Ljetovanje u predsezoni izabrat će oni koji vole nešto mirniji, ali i jeftiniji odmor.


Jeftin hotelski smještaj u hotelima Istre, Dalmacije, Kvarnera i otoka. Naši jeftini hoteli i kvalitetan povoljni smještaj pravi su izbor za Vaše ljetovanje. Ponosi se svojom kuhinjom, udobnim smještajem te atraktivnim. Posebna i specijalna ponuda za ljetovanje i odmor na moru Hrvatska. Istri Umag, u Dalmaciji Zadar i Vodice, a za one koje žele Uskrs provesti na otoku. Crno Jaje i EUPED donose rješenje Vaših problema!


Provedite ljetovanje uz more i sunce. Ponuda Istarske toplice 2 noćenja, 3 dana za 999,00 kuna. Ovo je vrhunska ponuda pa preporučujemo da avionske karte za ljetovanje. Romantična kuća za odmor na selu sa bazenom u Istri svega 15- tak min od mora.

Crno jaje ljetovanje istra
Pazin, Turistički vodič za odmor i ljetovanje - Pazin, Istra. Osim bijelog tartufa ovo područje obiluje i drugim vrstama crnog tartufa ( Tuber... fritada sa tartufima (preko 2000 jaja i 10 kg tartufa) u tavi teškoj oko 1000 kg, promjera 2,5 m. Istra; apartmani Opatija, Lovran, Ika, Ičići; apartmani otok Cres i otok Lošinj; apartmani otok Krk; apartmani. Detaljan opis kuća, slike, video i ocjene gostiju. Istra, 305+ top kuće za odmor za iznajmljivanje.


Izaberite najbolje kuće za odmor koje Istra nudi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.