subota, 22. rujna 2018.

Most stranka zagreb

Most stranka zagreb Branimir centra u Zagrebu održan je Izborni Sabor Mosta, odnosno Sabor stranke tijekom kojeg su. Spremljeno u privremenu memorijuKontakt. Molimo vas da popunite obrazac ispod ovog teksta da nas kontaktirate i javiti ćemo vam se što je prije moguće.

Most stranka zagreb
Sjedište, Metković; Zagreb-Smičiklasova 19. Most nezavisnih lista (MOST), politička je stranka nastala krajem 2012. Kako nam je potvrđeno iz te stranke, sele u Draškovićevu ulicu. Naime, grad Zagreb udovoljio je u travnju zahtjevu MOST-a da im se da novi.


NA IZBORNOM saboru Mosta članovima stranke se, osim Bože Petrova, obratio i. Most napustio glavni operativac u Splitu, Pauletić mu prelio čašu. Saboru stranke, potvrđuje svoju kandidaturu za Dubrovačko-neretvanskog župana. OČEVID U TIJEKU Maskirani razbojnici opljačkali poslovnicu Fine u Zagrebu. Klub zastupnika Mosta nezavisnih lista. Psihijatriju je specijalizirao u Zagrebu, u Općoj bolnici Vrapče. Do sada je Most bio lokalna politička stranka, a na razini Hrvatske nacionalna politička platforma. Prije 2 dana - Podsjetimo kako se u Mostu provode izbori.


Prije 3 dana - Most sutra na izbornom saboru bira stranačko vodstvo, a u petak im je - iako.

Most stranka zagreb
Zagreba, Trogira, Siska i Berlina Mostu je uplaćivalo po 20, 40, 200 do tisuću kuna, ukupno 3560 kuna. Nikola Grmoja pokušao objasniti što je Most: stranka, platforma. Trener PPD Zagreba poslao poruku tužnom Zlaji Horvatu. Mostov član formalno nije nijedan njihov saborski zastupnik, osim Bože Petrova i Nikole Grmoje. Njih dvoje su predsjednik i zamjenik. Tamošnja gradska uprava u kojoj vlada stranka Most uspjela je u nekoliko mjeseci.


Most nije politička stranka nego politička. ANTIKVARIJAT STUDIO: KNJIGE SU VJEČNE – Od Aleksandrije do Zagreba. Božo Petrov bit će jedino ime na izborima za predsjednika Mosta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.