ponedjeljak, 1. listopada 2018.

Ewm aparati za zavarivanje cijene

Ewm aparati za zavarivanje cijene Vam može ponuditi široku paletu vrhunskih proizvoda iz oblasti zavarivanja i rezanja. U svom opsegu, EWM Vam nudi: multiprocesne aparati za zavarivanje , pulsne aparate za CO2 zavarivanje, standardne aparate za CO2 zavarivanje sa. Najveća ponuda i najbolje cijene: aparati za zavarivanje.

Ewm aparati za zavarivanje cijene
Slike povedo več kot tisoč besed, zato je podjetje EWM pripravilo nekaj kratkih filmov, ki si jih lahko. FRONIUS TRANSPOCKET 1500 cijena oko 4200,00 kn 3. Inače,EWM je najstariji njemački proizvođač aparata za zavarivanje,a oni stariji će. Za dodatna pitanja i ostalu ponudu polovnih ili novih aparata za zavarivanje molimo Vas da nas kontaktirate.


Ewm aparati za zavarivanje cijene
E sada mi nađi aparat za zavarivanje koji bi sigurno mogao raditi na agregat a da je male težine i da može poslužiti svrsi ,cijena nebitna ipak sam ja kulak Very Happy Tako ja. Profesionalni aparat za zavarivanje EWM Pico 160, Neum, 500 KM, Inverter. Uz aparat ne dolazi schlacuhpaket (pištolj za aparat + crijevo), kojeg možete dobiti uz cijenu od. Aparat je dobro očuvan i u ispravnom stanju. Rade po ceo dan bez problema bilo sa kvalitetom zavarenih spojeva bilo. Video sam kod jednog odlicnog servisera iz BG aparat EWM PICO. Aparati, boce i maske za varenje, lemilice, breneri, elektrode, žice, manometri, pomoćni magneti i druga oprema za zavarivanje. EWM aparati za zavarivanje - čitav svet zavarivanja u jednom aparatu!


Saznajte nešto više o inovativnoj, patentiranoj blueEvolution tehnologiji našeg.

Ewm aparati za zavarivanje cijene
PREPORUKA POGLEDAJTE LINCOLN TESTIRANJE APARATA ZA ZAVARIVANJE. Zanima me kupnja aparata za zavarivanje inox-a i aluminija. Gledaj da ima čim veću intermitenciju rada za navedenu cijenu. EWM jeste dobar, ali naravno ima i drugih dobrih. Zvacu ove iz Gem trad-a da pitam za cene,mada aparat sa takvim karakteristikama ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.