nedjelja, 18. studenoga 2018.

Besplatna energija generator

Besplatna energija generator I vi možete da imate Teslin generator koji proizvodi besplatnu energiju. Ako želite da vas uhapsi policija i da dobijete prijetnje, probajte da napravite ovaj generator. Pronalasci Nikole Tesle u vezi besplatne energije koji su bili.

Besplatna energija generator
KS Kako sve više ljudi na svetu gradi i izrađuje razne uređaje koji koriste i daju alternativnu , besplatnu energiju. Svako može da izgradi Teslin generator i uštedi 60% -100 % električne energije. Njegov patentirani generator elektronskog pulsa potiče reakcije hvatanja protona i. No, po čemu se Teslin generator razlikuje od drugih izvora energije?
Besplatna energija generator
Izgleda da nam je besplatna energija na dohvat ruke. Evo covek pokazao da je izmisljena besplatna energija.


Nigerije napravile električni generator koji radi na ljudski urin! Video) Perpetuum mobile više nije "sveti gral": Izumio je generator struje koji struju. Magnetni motor (besplatna energija) uređuje svoju naslovnu sliku. KO JE I KAKO OBMANUO SVET DA NE POSTOJI BESPLATNA ENERGIJA. БЕСПЛАТНА ЕНЕРГИЈА ГЕНЕРАТОР КАПАНАДЗЕ 5 КW. Besplatna energija generator KAPANADZE 5 KW. U svijetu problema i rješenja, neke ideje potiču nadu i skepticizam o ideji slobodne energije i na rubu ekološke katastrofe prema kojoj Zemlja.

Besplatna energija generator
Mnogi sanjaju o tome kako proizvesti beskonačnu količinu energije uz minimalno.


Re: Quantum energy generator - besplatan manual za besplatnu struju. Hehe, ako te ne zanima zakon o očuvanju energije, ti napravi jedan. Bearden tvrdi kako taj generator proizvodi 100 puta više energije nego što je. S jednom litrom urina generator stvara električnu energiju punih šest sati. Tagged as: afrika, alternativni izvori energije, besplatna energija. U kojem se ono razredu pocinje uciti kemija? Sjecam se da sam ja prije pocetka godine prelistao udzbenik i nasao elektrolizu vode.


Dakle, generator od NE555 zajedno sa ovim otpornikom od 100. Da biste napravili ovaj besplatni generator električne energije, potreban vam je produžni kabal i neki stari upaljač.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.