petak, 30. studenoga 2018.

Električna trokolica

Električna trokolica Električna trokolica Još jedno novo vozilo KD čistoće je električna trokolica. U tijeku je nabava pet trokolica marke Apache E3-Work, također uz sufinanciranje Fonda za zaštitu.

Električna trokolica
Ključna riječ: električne trokolice. Gradom će voziti 10 električnih trokolica za čišćenje ulica. Kak sam i najavil, da bum napravil trokolicu.
Električna trokolica
Test vožnja trokolice - ručni gas bez pedaliranja ;).


Kroz sljedećih nekoliko mjeseci predstavit ćemo dodatni električni program, nekoliko noviteta električnih skutera i električnih motora. Riječ je o potpuno električnoj trokolici koja može primiti vozača i tri putnika. Izrađen je uglavnom od aluminija, za pohranu energije koristi. Osim kamiona, predstavljena su i dva nova električna vozila s nultom emisijom. Ova električna trokolica ispunjava stroge sigurnosne kriterije te. Ako ste spremni kupiti električni tricikl bicikl iz jednog od najboljih električni tricikl bicikl proizvođača i dobavljača u Kini, sa koristan odraslih tricikl, trokolica.


Ostaje tek nada kako je bar pogon ekološki, najvjerojatnije električni.

Električna trokolica
Nešto novije informacije kažu kako se ponuda trokolica posljednjih. Zapravo, pretpostavljamo da bi najbolji opisni naziv bio nagibna električna trokolica ili trokotač, budući da se radi o uistinu inovativnom vozilu. Trokolica predstavlja vozilo koje se može nazvati kako biciklom, tako i. POKAZNA FLOTAChevrolet Cruze - prva velika električna limuzina. Goodyear Tires je predstavio dva modela električnih trotočkaša , pod imenima e-Go 1 i e-Go 2. Model 1 je stajaći, dok je model 2 sjedeći. Njujorški umjetnik, sanjar i majstor za bicikle Josh Hadar izradio je novi električni tricikl.


Kao izvor inspiracije poslužili su mu vlastiti raniji radovi. Na bazenu Ilidža u cetvrtak je upriliceno urucenje invalidske elektricne trokolice stopostotnom RVIu Sulji Golo. Elio je trokolica proizvedena u SAD-u s potrošnjom od samo 2,767. U serijsku opremu spada klima uređaj, tri zračna jastuka, električni prozori. Tricikli na struju i posebna elektro vozila. Dječji elektro automobili, igračke na struju, elektro trokolice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.