utorak, 20. studenoga 2018.

Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe

Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe Neoporeziva isplata radniku za korištenje osobnog automobila za prijevoz na. Pregled neoporezivih svota naknada, potpora i nagrada. Obračun prijeđenih kilometara za korištenje privatnog automobila.

Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe
Uporaba osobnih automobila u službene. Upotreba privatnog automobila u službene svrhe plaća se 2 kn po km (LOKO... i ta naknada pokriva sve troškove održavanja (servis) i benzina. Korištenje službenog automobila u privatne svrhe nije dozvoljena osim.


Naknade troškova prijevoza na posao i s posla mjesnim i. Osnovice za obračun plaća u državnim i javnim službama za 2014. Putnog naloga za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Koje oznake koristiti u JOPPD-u u 2016. Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. Poslodavac može odobriti zaposlenom korišćenje privatnog automobila na službenom putovanju ili u druge službene svrhe. Skoro pa glavna svrha (kod loko vožnje je to najčešće i jedina svrha) tih. Tko može primiti naknadu troškova službenog putovanja u neprofitnoj organizaciji? Pravilnik o nadoknadama za koristenje priv.


LPG-om, i dnevno prelazim 100km u službene svrhe.

Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe
Naknade za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Automobil ću koristiti isključivo za potrebe obavljanja posla na području. Pravo na naknadu troškova za službeno putovanje u zemlji ili u. Uredba posebno propisuje da se naknade za službeni put u. Izdaci za službena putovanja (dnevnice, naknade prijevoznih troškova, naknade korištenja privatnog automobila u službene svrhe, troškovi noćenja i drugo) obračunavaju se na temelju urednog i. Naknada za plaćanje korištenja autocesta, tunela, mostova, trajekata i naknada za korištenje garaže. Znam da to pokriva troškove goriva i amortizaciju automobila, ali interesuju me. Porezna uprava je u okviru nadzora zatražila službenu evidenciju kilometara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.