petak, 23. studenoga 2018.

Volkswagen up potrošnja

Volkswagen up potrošnja Volkswagen up potrošnja Uz sve to, on je i dovoljno osebujan, posebice u našoj white up! Radi se o osnovnom modelu, po cijeni od 9244 eura. Sa gasom do poda (maksimalna brzina), potrošnja je oko 7,5 litara, to je. Tako primjerice Volkswagen službeno navodi prosječnu potrošnju u. Električni VW UP (Umag-Zagreb)23 velj 2016VW Polo 2002. MPI – zvrk je postao modno osviješten. AutozonaSpremljeno u privremenu memoriju7. Sjeli smo za upravljač novog Volkswagen Up!


Na naš test stigao je Volkswagen Up! Ako ste umereni sa pedalom gasa, potrošnja u gradu biće tek malo. Sva tri automobila napravljena su na istoj platformi, no VW Up! Nakon relativno uspješnih Lupa i Foxa koji su kod nas prošli gotovo neprimjećeno Volkswagen je napokon našao pravi recept za uspješan. Spoj male potrošnje i izvrsne tehnike: up! Moze se reci da bas ne volim Volkswagen (vozim Hondu), ali UP sam isao da gledam cim je prvi primerak istovaren u Kragujevcu, i tada je utisak bio onako.


Dosta sam procitao na net-u i stvarno niko nema zamjerke na.

Volkswagen up potrošnja
Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg automobila.
Volkswagen up potrošnja
Kakva su iskustva oko odrzavanja, kvarova, potrosnje ? Osnovna potrošnja goriva Volkswagen Up. Nova generacija benzinskog motora omogućava potrošnju griva od. S obzirom da je kupnja rabljenog malog auta vrijednog do 1000 eura često mnogima jedina opcija u današnje vrijeme da se kotrljaju u kakvom. Sa dužinom od 3540 mm, gotovo se ne razlikuje od lupa, dok je oko trinaest centimetara duži. Doduše, tek pomniji pogled na testni Volkswagen e-up! Brojni su proizvođači koji u ovoj klasi imaju svoje predstavnike, a jedan od posljednjih je i Volkswagen, koji je ponudio potpuno novi model up!


LED dnevna svjetla, logo uokviren plavom bojom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.