srijeda, 5. prosinca 2018.

Otkup starog željeza cijene

Otkup starog željeza cijene Gdje ima takva cijena bakra,aluminija,zeljeza i ostalog pa da odmah odem tamo? No katastrofa cijene željeza pa i lima koji je najčešća siovina koja se sakuplja. Kad tome dodamo, da se više ne vrši otkup povratne ambalaže.

Otkup starog željeza cijene
Prije 6 dana - OTKUPNE CIJENE – CRNA METALURGIJA. Takođe, prokrom koji bar malo privlači magnet primamo samo kao otpadno željezo! Jel neko zna kak se sad kreću cijene starog željeza, gusa, bakra i aluminija?


Znam da je dosta palo u odnosu na prošlu godinu, ali neznam.

Otkup starog željeza cijene
Naša firma bavi se otkupom i preradom sekundarnih sirovina, tj. Specijalizirana tvrtka za sakupljanje, otkup i trgovinu sekundarnih sirovina. Saznajte koja je budućnost cijene bakra koja je najbolji pokazatelj smjera. Ante Čalušić iz osječkog poduzeća za otkup metala Kairos je za Glas. Profitirajte na cijeni bakra bez skupljanja starog metala – trgujte bakar sa StockPairom. Cijene se razlikuju od otkupljivača do otkupljivača pa najprije provjerite.


Rome gotovo više i ne vidimo, a prodajom starog željeza sada se bave svi. Novina je i pilot-projekt uvođenja automata na mjestima za otkup. Nekoliko je osječkih firmi koje se bave otkupom željeza, bakra, prokroma, mesinga.

Otkup starog željeza cijene
Cijene su različite jer, primjerice, pri prodaji bakra to ovisi o tome donesu li građani. Nešto drukčija je situacija s otkupom starog papira. U njoj ćete pronaći bakar, aluminij i željezo. Cijene otkupa otpadnih sirovina redovito se mijenjaju prema.


Trenutno za kilogram željeza isplaćuje se 1. Vršimo otkup svih vrsta starog papira, kartona, otpadnog metala i plastike. Mi smo specijalizirani za otkup sekundarnih sirovina i nudimo najbolje cijene otkupa. Lopove demotivira pad cijena metala, ali i stroži zakon koji propisuje da otkupljivači više ne smiju isplaćivati gotovinu na ruke već isključivo na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.