srijeda, 29. lipnja 2016.

Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom

Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom Limun ima izvrsne sposobnosti za izbjeljivanje zubi. Pomiješajte sok od limuna sa sodom bikarbonom te smjesu nanesite na zube. Soda bikarbona i limun su super rješenje za kućno izbjeljivanje zubiju.

Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom
Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom
Ovo je omiljeno prirodno sredstvo za izbjeljivanje zuba poznatog. Napravite pastu za izbjeljivanje zubi za manje od 5 kn. Limun ili limetu prerežite na pola te iscijedite sok direktno na sodu.
Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom
Soba bikarbona se može koristiti za uklanjanje mrlja s površine zubi, odnosno cakline. Zubi tada postaju bjelji i svjetliji.


Prilično su raširene i popularne takozvane prirodne tehnike izbjeljivanja zubi. Ovo povrće se već vjekovima koristi za njegu i izbjeljivanje zubi. Također nije dokazano da takva abrazivna sredstva izbjeljuju zube. Budući da mnogi naši čitatelji koriste raznorazne tehnike izbjeljivanja zuba u kućnoj radinosti, od kojih se često stomatolozima, podiže kosa na. Inače što ti se tiče teme istinito je da soda bikarbona izbjeljuje zube :). Potrebni sastojci: limun ili lajm, soda bikarbona i četkica za zube.


Izbjeljivanje zubi sodom bikarbonom i limunom
Poznati troše bogatstvo kako bi dobili biserno bele i sjajne zube. Osim što izbjeljuje zube soda pomaže uništiti bakterije u usnoj šupljini i tako. Zube sam izbijelila sa sodom bikarbonom i limunom. Pranje zuba sodom bikarbonom se oduvek reklamiralo kao najsigurniji i najjeftiniji način za izbeljivanje zuba. Postupak: -Supenu kašiku sode bikarbone staviti. SIMONCINI - rak je gljivica i leci se sodom. Bilo da se upotrebljava kao pasta za čišćenje ili izbeljivanje zuba,postiže. Za ovo će vam biti potrebna soda bikarbona i malo limuna.


Trebate dodatnu pomoć u izbjeljivanju zuba? Kod izbjeljivanja zubi imaj na umu da kiseline mogu oštetiti zubnu caklinu zato budi oprezna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.