srijeda, 29. lipnja 2016.

Zamjena baterije iphone 5s cijena

Zamjena baterije iphone 5s cijena Zamjena senzora osvjetljenja (gasi ekran u pozivu). Cijena poziva iz fiksne mreže 6,99kn po minuti razgovora. Ja sam ispitao situaciju i cijene iz prve ruke u Rijeci, a vjerujem da je.

Zamjena baterije iphone 5s cijena
Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Evo nekoliko savjeta na što pripaziti pri kupovini i zamjeni. U cijenu nije uračunata zamjena baterije! U našem timu je stalno zaposleno 5 iskusnih servisera Apple uređaja.


Zamjena baterije iphone 5s cijena
Ukoliko odustanete od popravka ili uređaj nije moguće popraviti po razumnoj cijeni plaćate samo dostavu u iznosu od 40 kn. Ako vaš telefon nije pokriven pod jamstvom, i morate zamijeniti bateriju, na sljedeće načine koje možete riješiti probleme kada to radite sami. Apple je spreman zamijeniti sve baterije s greškom bez naknade. U ponudi: Maske, Folije, Slušalice, Baterije, Display stakla, itd. Nemam neku opremu za snimanje ali iskreno se trudim da bude sto kvalitetnije ipak pocetnik sam. Cijene korigiramo kako bi naše usluge bile dostupne svima. Izmjena baterija, popravci sporog punjenja i pregrijavanja uređaja pri punjenju. Povjerite se našem timu specijalista koji će otkloniti kvar na uređaju ili vam besplatno dijagnosticirati kvar i reći cijenu popravka.


Takoder, zamjenili bateriju na 4S u rekordnom roku, originalna.

Zamjena baterije iphone 5s cijena
U kutiji se nalazi uređaj, kompaktan bez mogućnosti vađenja baterije osim u slučaju da. Oslonite se na naše znanje, iskustvo i optimalne cijene usluga. Cena zamene telefona u ovakvim slučajevima je oko 20. Pukao mi je ekran na iphonu 4s zanima me cena i vreme popravke istog. Sve istaknute cijene se odnose na gotovinsko plaćanje.


PHONE - DEKODIRANJE i SERVIS - BRZO.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.